AfterDawn Forums

Compatibility List for Kmeaw 3.55!!!!!!

This discussion thread has 60 messages.

#1
I dont know if this is around but i didn't see any, so ill just start one here. Im going to put the games that i'm testing "ONLY ON KMEAWS 3.55" (cuz thats what im on) ;) I dont know if the other CFW's would have the same compatibility with games but if anyone knows tune me in. If you guys wanna add-on your games that work on KMEAW 3.55, feel free. So far i got......

PS3 160GB/GO

Black-Ops
ROGERO MANAGER 7.9A STEALTH ID (ROGUE Warrior)
Fix Permission Fix before playing
No Disc in drive (Not tested)
WORKING (With Disc in Drive)!!

NBA 2K11
ROGERO MANAGER 7.9a Stealth ID (ROGUE WARRIOR)
Fix Permission Fix before playing
No Disc in drive (Not tested)
WORKING (With Disc in Drive)!!
ITS ASKING FOR UPDATE 1.30, should i do it or cancel? hmm?) Update. I cancelled and worked fine.
This message has been edited since its posting. Latest edit was made on 23 Jan 2011 @ 1:36
▼▼ This topic has 59 answers - they are below this advertisement ▼▼
AfterDawn Advertisement
#2
You should also mention the LVL2 version you are using and the launch method...like:

PS3 40GB
Fallout New Vegas
Rogero Manager 7.9A Stealth
LVL2 V2
Does not need disk in drive
Not tested with direct boot
Working


#3
Actually i didnt need to use lvl2 patch surprisingly when i tested NBA 2k11 with RM 7.9a and it worked. But i have the lvl2 v2 just in case. I used the permission fix though, ill add that. Ima test without lvl2 patch and fix permission next time and ill update.

Plus, i always keep a disc in my drive, just to be on the safe side. Any downside to leaving my disc in there always?
#4
Testing Little Big Planet 2... ill update when done.
#5
Something tells me that the need for the LVL2 patcher has a lot to do with the model of the system. The system that Rogero Manager was tested on obviously works without a separate LVL2 patch, while my system crashes so hard it can only be turned off with the switch in back. I am being really careful these days; none of the devs seem to have my console model for testing.


#6
Originally posted by KillerBug:
Something tells me that the need for the LVL2 patcher has a lot to do with the model of the system. The system that Rogero Manager was tested on obviously works without a separate LVL2 patch, while my system crashes so hard it can only be turned off with the switch in back. I am being really careful these days; none of the devs seem to have my console model for testing.
Yea, better off precautious then to be risking things. Ive had to unplug a couple times already which cant be a good thing, including while testing Little Big Planet 2.

Ima try out Gaia, Multiman, Open Manager and see if it really runs well w/o the need to lvl2 all the time.
#7
i had created a list at http://homebrewps3.com

just click on it on the navbar.

It's expanding daily, since the scene is new. give it time to grow :(
#8
Once I get my system up and running properly ill gladly submit what I can get to work.
#9
Originally posted by KillerBug:
Something tells me that the need for the LVL2 patcher has a lot to do with the model of the system. The system that Rogero Manager was tested on obviously works without a separate LVL2 patch, while my system crashes so hard it can only be turned off with the switch in back. I am being really careful these days; none of the devs seem to have my console model for testing.
Me and you are in the same boat, my console goes to the black screen and just stays there. So I really don't take any risk with a lot of BM or discless playback.


#10
Thanks alot Tom804, this list is always good to have for referencing later on. Especially in here, where i come in almost everyday.

...Update...

Little Big Planet 2
ROGERO MANAGER 7.9A STEALTH ID (ROGUE Warrior)
Ran Fix Permission pkg file before playing
Ran LvL 2 (old v.2)pkg file after Fix Permission Fix
No Disc in drive (Not tested)
Disc in drive WORKING!!!!
This message has been edited since its posting. Latest edit was made on 25 Jan 2011 @ 15:03
#11
Im having a problem with all the lv2 pkgs. I have it jailbroken with kmeaw 3.55 and when i go to open the lv2 pkg it just goes to a black screen and then back to the homepage. It doesnt go to that white screen that is meant to come up and therefore i cant run any back up managers, they all go to a black screen where i have to turn ps3 off from the back. Anyone have any ideas of what i should do?

Thanks!
#12
Just went back to original 3.55 firmware and now ps3 wont play games. Great!!
#13
Originally posted by westham88:
Just went back to original 3.55 firmware and now ps3 wont play games. Great!!
why would you want to go back??if it worked with the apps loader,,and i need a list of games that start without the disc,i have a good working 60gig,but the dumbass that i got it from,he broke the bluray drive board,now im screwed to have a drive in it,,the harddrive and the rest is good,the only way to play games is off an external,or transfer to internal and play,,



microsoft after a ban wave
#14
Originally posted by westham88:
Just went back to original 3.55 firmware and now ps3 wont play games. Great!!
What was your process of reinstalling the original firmware?
This message has been edited since its posting. Latest edit was made on 25 Jan 2011 @ 19:58


#15
Go to recovery, install from there.


#16
Originally posted by biglo30:
Originally posted by westham88:
Just went back to original 3.55 firmware and now ps3 wont play games. Great!!
What was your process of reinstalling the original firmware?
I went into recovery mode and reinstalled from there. Went to play a game and black screen comes up and it gets stuck. It was like this in the custom firmware too.

Any ideas why the lv2 patch wont work on my system? Cant get this white screen everyone is getting.

I have a launch day 60gb fat ps3.
#17
Gran Turismo 5
Multiman 1.15.02
Ran LvL 2 (old v.4)pkg file
No Disc not working
Disc in drive WORKING!!!!

PS3 FAT 60GB - 3.55 KMEAW
IPHONE 4 - JAILBROKE
PSP - 5.50 GEN-D3
WINDOWS VISTA
#18
Originally posted by Jubz_:
Gran Turismo 5
Multiman 1.15.02
Ran LvL 2 (old v.4)pkg file
No Disc not working
Disc in drive WORKING!!!!
You dont need to run lvl2 for MultiMan or any BM for that matter nowadays since theyre all integrated. Gran Turismo ran perfectly for me too....


Gran Turismo
Multiman 1.15.0
I never test w/o a disc in drive.
Disk in drive, launch from XMB (WORKING!!!)

update.... gonna test out Mass Effect 2 tommorrow. Superbowl Sunday, too religious to be testing hahahah.
This message has been edited since its posting. Latest edit was made on 06 Feb 2011 @ 6:50
#19
Does anyone have any ideas to help me get Gran Turismo 5 back up working?
I am using kmeaw 3.55 multiman 1.14.00 but I get black screen, the game did seem to work as it did an update, but no dice...
#20
UPDATE.......

Mass Effect 2
Multiman 1.15.3
I never test w/o a disc in drive.
Disk in drive, launch from XMB (WORKING!!!)


Dawgya - try getting the latest multiman 1.15.04. I never did the update maybe it was that. The update is for online play mostly so i didnt want it.
#21
So far I have God Of War 3, God Of War Collection, Modnation Racers, Ratchet & Clank crack in time, Uncharted 3, Metal Gear Solid 4, Demon's Souls, Little Big Planet 2, Lost Planets 2, but can not get GT5 to work.

I tried MM 1.15.04, but then NOTHING worked, so I went back to 1.14.00, and yes I did try deleting update for GT5, but no dice...
#22
I copied my GT5 and it works fine with MultiMan. My coworker was complaining about his GT5 not working and it was a modified eboot. But if your copying straight from the disc you bought you should have absolutely no problem. If you downloaded it then maybe you have a modified eboot problem but i cant help you with that, sorry.
#23
Originally posted by goyankees:
I copied my GT5 and it works fine with MultiMan. My coworker was complaining about his GT5 not working and it was a modified eboot. But if your copying straight from the disc you bought you should have absolutely no problem. If you downloaded it then maybe you have a modified eboot problem but i cant help you with that, sorry.
I think I figured out my problem, GT5 has a file that is about 11-12 gig, when I copied it to my external HDD, I noticed it is only 4 gig. So, I am waiting on a 500 gig HDD to replace my filled up 80 gig HDD, then I will try it again.
#24
Originally posted by DawgYa:
Originally posted by goyankees:
I copied my GT5 and it works fine with MultiMan. My coworker was complaining about his GT5 not working and it was a modified eboot. But if your copying straight from the disc you bought you should have absolutely no problem. If you downloaded it then maybe you have a modified eboot problem but i cant help you with that, sorry.
I think I figured out my problem, GT5 has a file that is about 11-12 gig, when I copied it to my external HDD, I noticed it is only 4 gig. So, I am waiting on a 500 gig HDD to replace my filled up 80 gig HDD, then I will try it again.
Theres the problem, external wont take a file bigger than 4gb. Good Luck.
#25
Originally posted by goyankees:
Originally posted by DawgYa:
Originally posted by goyankees:
I copied my GT5 and it works fine with MultiMan. My coworker was complaining about his GT5 not working and it was a modified eboot. But if your copying straight from the disc you bought you should have absolutely no problem. If you downloaded it then maybe you have a modified eboot problem but i cant help you with that, sorry.
I think I figured out my problem, GT5 has a file that is about 11-12 gig, when I copied it to my external HDD, I noticed it is only 4 gig. So, I am waiting on a 500 gig HDD to replace my filled up 80 gig HDD, then I will try it again.
Theres the problem, external wont take a file bigger than 4gb. Good Luck.
I got GT5 to work! It was that darn GT.VOL file, it is 12GBs in fact it gave me trouble in filezilla with 2 failed attempts to transfer the file, but it finally took!
I got my 500GB HDD working too! But now I am thinking I should have went with a 1TB internal drive!
This message has been edited since its posting. Latest edit was made on 27 Feb 2011 @ 2:15
This discussion thread has been automatically closed, as it hasn't received any new posts during the last 180 days. This means that you can't post replies or new questions to this discussion thread.

If you have something to add to this topic, use this page to post your question or comments to a new discussion thread.