AfterDawn Forums

Modded wii help please

This discussion thread has 5 messages.

#1
So,
I have a 4.1e soft modded (Indiana J) wii that was running great.
Then went & got skylanders (with the portal) for one of the kids for Xmas.

The portal won't work due to use of the second usb.
Went online and found a few methods to get the portal working.
tried thse and now usb loader won't work.
Note - disc can't be used as this part of wii is broken.

now i did the initial 4.1 mod install by a guide - with basic knowledge of ios/bootmii/etc

so -question now is - whats the best way to fix this & to get the skylanders portal working.
Has softmodding a wii moved on from IJ disc's and can a one-for-all mod be done now.

Thanks
K
▼▼ This topic has 4 answers - they are below this advertisement ▼▼
AfterDawn Advertisement
#2
Modmii, run it on a PC and it will download everything you need including a guide

For All Flashcart Firmware Updates http://www.linfoxdomain.com/nintendo/ds/
Sakura for the M3Real - Amazing Firmware
http://handheldsources.net
#3
hi Kittymat,

just updated my wii - with modmii - and now have it fully working again with skylanders portal working too.

thank you very much indeed.
was it updated ios's that fixed the portal issue - and the use of the second usb slot on the console ?

Thanks again,

K
#4
It was you updated cios that sorted everything out, glad it's all sorted

For All Flashcart Firmware Updates http://www.linfoxdomain.com/nintendo/ds/
Sakura for the M3Real - Amazing Firmware
http://handheldsources.net
#5
Originally posted by karltimbe:
hi Kittymat,

just updated my wii - with modmii - and now have it fully working again with skylanders portal working too.

thank you very much indeed.
was it updated ios's that fixed the portal issue - and the use of the second usb slot on the console ?

Thanks again,

K
Yes!! one of the latest IOS lets USB loader run from USB port 1 or 2 and it leaves the other port free to run other connected things to it. Glad it worked for you.
I also had problems a while ago with USB ports, until I did the same thing and sorted it out.
This discussion thread has been automatically closed, as it hasn't received any new posts during the last 180 days. This means that you can't post replies or new questions to this discussion thread.

If you have something to add to this topic, use this page to post your question or comments to a new discussion thread.