AfterDawn Forums

New Web Update A780

This discussion thread has 85 messages.

#1
GUYS THERE IS A NEW WEB UPDATE FOR YOUR A780 KRYPTVIEW SO PLEASE UPDATE YOUR BOX WITH IT, ALSO MAKE SURE YOU FACTORY DEFAULT YOUR BOX AND DO A NEW SCAN.


MENU_INSTALLATION_S/W UPDATE
▼▼ This topic has 84 answers - they are below this advertisement ▼▼
AfterDawn Advertisement
#2
Thanks for posting the new update e45
#3
thanks for that s/w update m8
#4
do you factory default before you update or after?
cheers
#5
Originally posted by borolad:
do you factory default before you update or after?
cheers
after
#6
cheers ^^^^^^^^^^^^^^
#7
dont really matter as long as a new scan is done from main feed and not through splitters.
#8
updated last nite, does any1 know what fixes they made?
#9
they dont say any more, prob more to do with connectivity etc

hm-9001s Chan Editor - https://hotfile.com/dl/184330990/a6b825a/PolarEditOctagon10x8Setup_0.725.zip.html
Ariva 250 Patched Firmware -
Ariva 250 Chan Editor - http://www.ferguson-digital.eu/en/downl...mbo/Editor.zip/
Ariva 150 Patched -
#10
nice one

A woman drove me to drink and I never even had the courtesy to thank her.
#11
Is anyone else's box off? Been on the s/w update screen for half an hour with no movement. Connections are fine
#12
seame that the s/w update line not on just now try swithing box off at bk then bk on on at teesside try at a later date
#13
Guys what is the date of the firmware you have on your boxes now ?? should be April 2012

Menu System info date please >>>
#14
brothers is november 2011 yowsers lol, wont update
#15
Hi e45 I have April date on mine and it won't update. And my box has been off for about the last 3 hours. Any problems? Wolves area
#16
Hi E45,mine is April 2012 and tried to update nothing is coming up,my bx is off as well.There is anything I can do? G area. Thanks

All good now, I have got all the sly back.

This message has been edited since its posting. Latest edit was made on 10 Nov 2012 @ 10:46
#17
Originally posted by mks2001:
Hi E45,mine is April 2012 and tried to update nothing is coming up,my bx is off as well.There is anything I can do? G area. Thanks
Same in Teeside, April 2012 firmware but no TV or update available, switched box and router off still same.
#18
mine same, lost channels this morning tried update just stuck at update page.

f/w april 2012.
#19
now dont know if this will work for anyone else but i went against the norm.
did factory reset>rescan then s/w update and bingo all up and running again.


and thanks e45 for the update, update.
#20
Originally posted by noideame:
now dont know if this will work for anyone else but i went against the norm.
did factory reset>rescan then s/w update and bingo all up and running again.


and thanks e45 for the update, update.
That worked on mine (well picture came back on ) haven't done update yet?

Is the update necessary since i don't have any glitching issues
#21
Here is the April 2012 file

Download Here

Guys install this file if your file is older than this one
This message has been edited since its posting. Latest edit was made on 10 Nov 2012 @ 12:50
#22
Originally posted by bzqwx2:
Originally posted by noideame:
now dont know if this will work for anyone else but i went against the norm.
did factory reset>rescan then s/w update and bingo all up and running again.


and thanks e45 for the update, update.
That worked on mine (well picture came back on ) haven't done update yet?

Is the update necessary since i don't have any glitching issues
dont update at your own peril, updates are for a purpose not just something they fancy doing to break the boredom :)
yes i would update bzqwx2
#23
managed to get the update to recognise i was trying but said software download will begin after reboot, which it never did after 6 attempts :/
#24
Originally posted by tongs007:
managed to get the update to recognise i was trying but said software download will begin after reboot, which it never did after 6 attempts :/
did you reboot yourself ? as supposed to let kv rebboot
#25
Originally posted by noideame:
Originally posted by tongs007:
managed to get the update to recognise i was trying but said software download will begin after reboot, which it never did after 6 attempts :/
did you reboot yourself ? as supposed to let kv rebboot
let kv do it wouldnt even had time to reboot it myself the message popped up and it rebooted after about 1 second
This discussion thread has been automatically closed, as it hasn't received any new posts during the last 180 days. This means that you can't post replies or new questions to this discussion thread.

If you have something to add to this topic, use this page to post your question or comments to a new discussion thread.