1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

1 Quick question before I flash

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by jerecho, Dec 25, 2011.

  1. jerecho

    jerecho Regular member

    Joined:
    Nov 23, 2005
    Messages:
    695
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I have a Lite on DG-16D2S-09C drive and am getting ready to flash to LT 3.0

    I have downloaded the new firmware pack (I think) and want to make sure I'm flashing to the correct firmware. I'm going to use jungle flasher to do it. Is this the correct .bin I want to use?

    "LTPlus-0251-v3.0.bin"

    Thanks guys!
     
  2. peluynati

    peluynati Regular member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,841
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    that is correct
     
  3. jerecho

    jerecho Regular member

    Joined:
    Nov 23, 2005
    Messages:
    695
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Thanks man! Can't wait to try it out. I am currently backing up my original Saints Row the Third disc now. This AP 25 sector takes FOREVER to backup! LOL



    1 more thing....
    I can use Jungleflasher v0.1.90 Beta (293) to do this correct?
     
    Last edited: Dec 25, 2011
  4. Farrukh49

    Farrukh49 Regular member

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yes you can use jungleflasher 1.90 to do this. When you load LT 3.0, jungleflasher will say LT 1.1, just ignore that and flash it.
     
  5. eebeejay

    eebeejay Regular member

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    2,765
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Good to know. I thought someone was playing a joke on me.
     
  6. jerecho

    jerecho Regular member

    Joined:
    Nov 23, 2005
    Messages:
    695
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Just started to flash this lite on. Had no idea I had to open the dvd drive. What exactly is the PMT probe thing they are using? It isn't very clear in the jungle flasher tutorial. Where do I get one? Is it jumping 2 points on the board?

    Confused...
     
  7. Farrukh49

    Farrukh49 Regular member

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    You will either have to solder to connect the points or you can use probe V3 to dumb the original firmware. Never done the soldering method so dont know much about that.
     
  8. eebeejay

    eebeejay Regular member

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    2,765
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    What are the two points? And with that being said, I'm guessing the probe simply connects those two points?
     
  9. Farrukh49

    Farrukh49 Regular member

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    [​IMG]

    Touch MPX01 point with Probe V3

    [​IMG]
     

Share This Page