1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

1 xgd3 burn issue

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by laranoye, Jun 9, 2012.

  1. laranoye

    laranoye Member

    Joined:
    Jun 9, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    HI,
    this is regarding 007 reloaded, only one not working right...
    Now ive burned 3 copies of this game so far, all have been fine burns and verify perfect with kprobe2

    Model : 0-0-1-0 D:ATAPI iHAS524 B AL2A
    Disc : DVD+R DL , MKM003 [Mitsubishi Chemical Corporation]
    Speed : 4x
    ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1
    Scanned range : 0 - 4267013
    Sampling count : 250763
    Errors : 0
    PI Max : 18
    PI Average : 1.27
    PI Total : 39888
    PIF Max : 3
    PIF Average : 0.09
    PIF Total : 2927

    Used FHT = on, OHT=on, SMartburn = ON, Overspeed= OFF. 4X write speed, OPC on in imgburn. this is using a crossflash non IHAS drive (ATAPI_DVD_A_DH16ABSH_YA12) with IHAS524B AL2A.

    But yet the game still runs as if it has tons of scratches all over over it ( load up is very choppy and all cutscenes) gameplay however is fine. it also wont let me install the burned disk to hdd. All other xgd3 games run fine and install.
    And my originals have no issue either and run perfectly smooth, so not the laser.
    IM so confused lol. Could this just be a bad rip from ages ago?

    Should i try burning at a slower speed? like 2.4X with OPC turned off?
    thanks.
     
  2. b1gh3ad

    b1gh3ad Regular member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    980
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    it might be the quality of the disc, have you tried another brand?

    If it was be a bad rip, if it was the game wouldnt even boot but in your case you can actually play the game but the loading is all choppy
     
  3. laranoye

    laranoye Member

    Joined:
    Jun 9, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i was wondering if its a bad rip, ive noticed a few people having issues with it :/. Im using Verbs MK003 though so it should be a good quality burn. i mite try burning at a lower speed when i get my new batch of disks on monday/tues :/
     
  4. eebeejay

    eebeejay Regular member

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    2,765
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Those are Verbs. Probably a bad rip or bad burn. Just try it again with no other applications running.
     
  5. b1gh3ad

    b1gh3ad Regular member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    980
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    he reburnt it 3 times do you think its still a disc issue?
     
  6. eebeejay

    eebeejay Regular member

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    2,765
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I read it wrong. I thought he said he burned 3 games. Different games. I gotta stop posting from my phone.
     

Share This Page