1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

111

Discussion in 'DVDR' started by warnerve, May 3, 2007.

  1. warnerve

    warnerve Member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have a lite-on dvdrw sohw-1673s that i have used for burning dvd's of all kinds for over a year now.I have used mainly nero (different versions) and now I cannot get anything to burn.I know of certain problems XP has with certain versions of nero and i have had problems before but i can usually get it to work, but now i am stumped...any help would be greatly appreciated:)
     
  2. dialysis1

    dialysis1 Regular member

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    4,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Just to be sure whether or not it's your drive, try burning with another app. ImgBurn is excellent.
     
  3. warnerve

    warnerve Member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well i tried Imgburn and it also failed...does this mean my burner is toast?
     
  4. dialysis1

    dialysis1 Regular member

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    4,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    What error message do you get? What type of media are you using? Do you have programs running in the background? There are a lot of factors that can lead to burn failures. Try to give as much information as you can.
     
  5. warnerve

    warnerve Member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I am using dynex media which is a best buy brand ...i know they arent prefered but this problem was happening with my sony disks as well and i have burned lots of those before this problem occured. they Imgburn failure is I/O error!

    ScsiStatus:0x02
    interpretation: check condition

    CDB:2A 00 00 00 06 C0 00 00 20 00
    interpretation:Write (10)- Sectors:1728-1759

    Sense area:70 00 03 00 00 00 00 0A 00 00 00 00 0C 00 00 00 00
    Interpretation:Write Error



    Nothing but my norton anti-virus running in background
     
    Last edited: May 4, 2007
  6. dialysis1

    dialysis1 Regular member

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    4,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    The media is most likely your problem. You need good quality like Verbatim.
     
  7. warnerve

    warnerve Member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
     
  8. johnnyd54

    johnnyd54 Regular member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Still sounds like media. Try blowing a little air at your lense or soft cloth. Maybe just dirty then try a burn with cdspeed.
     

Share This Page