1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

2.71 to 1.50 to 3.03 OE-C now cant play isos

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by kelsirose, Mar 19, 2007.

  1. kelsirose

    kelsirose Member

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Any help I keep getting error 80020321 when trying to play game I know it is a good iso becouse I played it on 1.50 my games are in the iso folder in root
     
  2. gasconade

    gasconade Regular member

    Joined:
    Feb 17, 2007
    Messages:
    862
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    go into recovery and change your kernel settings to 1.50, and then disable noUMD mode....your ISOs should start working perfectly!
     
  3. kelsirose

    kelsirose Member

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    do you have to use a game umd to play a game iso? in 1.50 there was a setting in the loader that would let you boot from a video umd
     
  4. kelsirose

    kelsirose Member

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    It will boot when I use a game umd but not a video umd
     
  5. gasconade

    gasconade Regular member

    Joined:
    Feb 17, 2007
    Messages:
    862
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    you do not, but some game rips require that a UMD disc be inserted for it to work...

    dif. between an OE and devhook/fastloader & all that, is that you are not imaging your games to play it with a faux UMD...OE-C already has an ISO Emulator packaged in with it... meaning, your firmware & your mem stick are all you should need to play games, no emulators, no nothing extra....

    let me know how it works for ya mate...
     
  6. gasconade

    gasconade Regular member

    Joined:
    Feb 17, 2007
    Messages:
    862
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    thats one of the bugs....there is some kind of regional restrictions on movie UMDs that disallows for their use with noUMD/UMD recovery config.

    so, ya as far as I know game UMD only...
     
  7. kelsirose

    kelsirose Member

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Then other settings helped-Well it is working as long as i use a game umd-which happens to be the same game as the iso-its the only one i have. but if i try to load it with the video umd then it freezes at the boot screen-any help.
     
  8. kelsirose

    kelsirose Member

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Oh sorry did not see you last post, So will not load from video iso. All is well then Thanks for the help.
     
  9. gasconade

    gasconade Regular member

    Joined:
    Feb 17, 2007
    Messages:
    862
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    np mate..
     

Share This Page