1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

3.03 OE-C Customisations

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by m4nv33r, Jan 27, 2007.

  1. m4nv33r

    m4nv33r Member

    Joined:
    Apr 23, 2006
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Since people are having problems


    I thought i'd help, if you can read properly you will not brick, if you cant read instructions leave now. I am also not responsble for any bricks

    FONTS

    Go into recovery mode (reboot holding Right Trigger)

    Go ito advance

    Toggle USB (flash0)

    Then go to my computer and double click removable disk



    MAKE A NEW FOLDER ON YOUR PC AND DRAG ALL THE CONTENTS FROM THE FLASH0 TO THAT FOLDER AS A BACK UP

    The grab the ltn0 and place it in ms0:/font



    GAMEBOOT

    Once you've got the gameboot rename it to "gameboot.pmf"

    Go into recovery mode (reboot holding Right Trigger)

    Go ito advance

    Toggle USB (flash0)

    Click your removable device click and go to ms0:/flash0/vsh/resource - place your gameboot here it will replace the original



    XMB LABEL AND ICON CHANGE

    Grab your topmen_plugin.rco

    Go into recovery mode (reboot holding Right Trigger)

    Go ito advance

    Toggle USB (flash0)

    Click your removable device click and go to ms0:/flash0/vsh/resource - place your topmenu_plugin.rco here it will replace the original (if you dont like the change just grab the topmenu_plugin.rco form the flash0 that you backed up)



    FURTHER EDITING
    Only do this if you know how, you can edit further labels by editing the sysconf_plugin using a hex editor, i'll post pics later to show you what I mean >

    I had to hex all of them, if people are having trouble I'll post the line numbers so you know what to edit (when i have time)

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]



    Showing Others
    Now that you can modify your psp, you may want to show others:

    You need to get SVC Capture -->>> SVC CAPTURE
    Go into recovery mode (reboot holding Right Trigger)

    Go into Plugins and enable capture.prx [vsh] and/or [game]

    Once you've done this you can take pics by pressing the NOTE KEY (left of the select button)
    Making gifs, you can record gifs of your psp screen by pressing RIGHT TRIGGER AND NOTE KEY, press note key to stop recording

    To obtain your screenshots connect the psp to the pc and go to the directory PSP/PHOTO/

    To obtain your gifs connect the psp to the pc and go to the directory PSP/PHOTO/SVCPLAYER

    Dont Know How To Show Others

    Make an account at an image hosting site
    Some suggestions: www.photobucket.com
    www.imageshack.com

    upload your image you'll be given a url

    To show your pictures in a post : [​IMG]


    Thank You For Reading

    -M4nv33r
     
  2. enral

    enral Regular member

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    441
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Eh..I can't find the capture.prx from recovery under plugin..
     
  3. m4nv33r

    m4nv33r Member

    Joined:
    Apr 23, 2006
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    check if the files are the sceplugins folder in usbmode
     
  4. shadow270

    shadow270 Guest

    where should i place the SVC capture ?'
     
  5. enral

    enral Regular member

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    441
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    It is in the appropriate folder..but when I enter recovery mode -> plugin I could not see the plugin to enable..only to see my previous cwcheat and popcheat plugin.
     
  6. gzach

    gzach Regular member

    Joined:
    May 29, 2006
    Messages:
    547
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    nice guide
    @enral
    download svc 0.5 , thr rar contains a installer, just use that, then enable through recovery
     
  7. enral

    enral Regular member

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    441
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    thanks..got it working.
     
  8. gzach

    gzach Regular member

    Joined:
    May 29, 2006
    Messages:
    547
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    sure, no problem
     
  9. Darxdog

    Darxdog Member

    Joined:
    Oct 23, 2006
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    where u got the icon converter ?
    i got 1 but its the xmbpackager v0.3 so it converts only for 1.50 , 2.50
    and 3.02 oe ...

    what do i do to convert some icons to topmenu_plugin.rco ???
     

Share This Page