1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

3.03 OE-C Playing Iso's through USB question.

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by IcePeten, Jan 31, 2007.

  1. IcePeten

    IcePeten Regular member

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Messages:
    303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Well, I got the 4 plugins for it, it connects to the USBHOST cmd thingie, it even shows the game, but when I hit 'x' it just shows the UMD intro every time. Why is that?
     
  2. Bytrix

    Bytrix Member

    Joined:
    Jan 9, 2007
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    If by UMD Intro you mean the gameboot (white PSP screen), then I'm guessing you have not enabled the usb plugin for GAME, and only in the VSH..?

    Read the instructions again and make sure you have game.txt and vsh.txt with the correct plugin paths. Also enable Plain Modules in 3.03 OE's settings and make sure all the plugins are 'enabled' in there too.
     
  3. IcePeten

    IcePeten Regular member

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Messages:
    303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    No, it doesn't even go to the gameboot. You know in the XMB when it loads a game and you hilight the UMD game and on the left it shows an animated PNG of the game? Well, when I click 'x' on it it shows the umd, then just shows the animated PNG again.
     

Share This Page