1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

3.03 OE-C Popstation crap

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by Khabarakh, Feb 6, 2007.

  1. Khabarakh

    Khabarakh Regular member

    Joined:
    Feb 5, 2005
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ive watched a video on youtube on how to use popstaion. ive read 400 different popstation readme's. Ive been through 4 different gui popstation programs. Ive just shoved my psx.iso's in every folder on the memory card. I've put my eboot and bin in every folder on the psp. it displays the info (my custom pics) and loads. one had a warning, others said sony or something. in the end, all have ended up with a black screen. i reset, the black screen is still there. I force reset (ie remove the battery) and it says the fun little "sony entertainment yoohoo" and loads the umd, because im an idiot and forget that i can turn autoload umd off. What am I doing wrong? The last gui i used said i need at least fw 3.02 OE-b. im higher than that, so i should be fine! NO. very wrong. is there a gui specifically for 3.03 OE-C? I wont flash my mother...board ever again. it was nerve wracking. please help me. my ISO rips are fine cuz they load with epsxe on my pc. I've been trying cowboy bebop.iso, thousandarms.iso, and FFVIII.iso. help!
     
    Last edited: Feb 10, 2007
  2. Eisherz

    Eisherz Active member

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    2,831
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    78
    So? You watched a video on youtube? Was that the only description you got? Didn't read the readme files, I guess? And sure as hell didn't use the forum search engine.
    Anyway, use this one. It's self-explaining and puts the files in the right folder after converting.
     
  3. Khabarakh

    Khabarakh Regular member

    Joined:
    Feb 5, 2005
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    wow. couldnt resist flaming me first, huh? heres the read me:
    Changes in this version of popstation:

    - The writing is now a bit different. This avoid "Memory stick blinking too much" bug when using
    the plugin to load the 3.02 pops.

    - popstation now lets the use of non-encrypted DATA.PSP. If data.psp is in the same directory as the app,
    popstation will use that as the DATA.PSP of the eboot.pbp. Otherwise, it will use the one from BASE.PBP.
    A DATA.PSP that imitates the original sony one is included.

    EBOOT.PBP generated with a non encrypted data.psp won't need the file KEYS.BIN at all.

    Note: these EBOOT.PBP cannot work in versions prior to 3.03 OE-C due to a bug that those versions had.

    what does that tell you? I have NO IDEA what that means. Of course I've checked other forum posts. thats while I posted this NOW, not 2 days ago when I started trying.

     
  4. Khabarakh

    Khabarakh Regular member

    Joined:
    Feb 5, 2005
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    wow. here you go! ready!? That was the last gui I tried before posting! ZOMG! It didnt work. black screen. I have a problem somewhere, and its not that i didnt do research.
     
  5. Khabarakh

    Khabarakh Regular member

    Joined:
    Feb 5, 2005
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yessir. I know someone out there knows.
     
  6. UnexFear

    UnexFear Member

    Joined:
    Mar 25, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I got the same problem here and I've tried EVERYTHING! Nothing seems to work and I've been trying for 3 weeks now! Anyways, some of the newer iso to pbp converters might help you mainly PSX2PSP and Icetea. If that doesn't help and you find the solution post it here pls and I'll do the same thx.
     
  7. UnexFear

    UnexFear Member

    Joined:
    Mar 25, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
  8. Ajallstar

    Ajallstar Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I need to get the actual program to run, I have searched all over and cannot find it.
     

Share This Page