1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

3.03oe-c + GTA Vice city, the deed is done but ISO freezes!?

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by pras123, May 7, 2007.

  1. pras123

    pras123 Member

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hey friends!
    i just bought a psp with 2.50 firmware & upgraded it to 2.71 then downgraded it to 1.50 then upgraded it to 3.03 oe-c successfully!
    but when i put the 900 mb GTA vice city ISO in to the ISO folder, the game menu recognises it n plays it successfully to the intro, but just after that in the first loading screen, it freezes & eventually REBOOTS??
    plz help meee.. plzz coz i m feeling very bad like loosing the King after winning the battle!
     
  2. gasconade

    gasconade Regular member

    Joined:
    Feb 17, 2007
    Messages:
    862
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    thats either a bad UMD rip or you need to change some settings in your recovery....

    do you have the noUMD option enabled in recovery?
     
  3. pras123

    pras123 Member

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    u r right, noUMD option was disabled.
    i enabled it, but Now it don't even show the intro it shown before, instead it just put the logo of psp with a sound, & then the screen goes blank!???? n nothing really happens!
    it doesn't freezes since i can go back to menu!
    help!
     
  4. blackvamp

    blackvamp Regular member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    1,173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    nah... leave it disabled. pop a game umd in the drive.
     
  5. pras123

    pras123 Member

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have put in the sampler UMD, but it still dosen't work??
     
  6. blackvamp

    blackvamp Regular member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    1,173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    make sure you disable all plug-in's.

    it could be a bad rip.

    ms problem? got another one you can try?

    if all else failed, try reflashing your oe.
     

Share This Page