1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

3.10 oe-a on my psp why the bad error

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by BlkMagic1, Feb 8, 2007.

  1. BlkMagic1

    BlkMagic1 Regular member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    1,847
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    for some reason most of my psx eboots and my internet browser doesnt work when i have upgraded to 3.10 oe-a so i tried to update to 3.10 oe-a' and still messed up any help
     
  2. paul91

    paul91 Regular member

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    970
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i presume you have the recovery folder so cant you access the recovery menu then do a clean install of another firmware?
     
  3. touran22

    touran22 Regular member

    Joined:
    Dec 23, 2005
    Messages:
    3,717
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    no.....

    Simply Restore to Defualt Settings!

    This is a problem with upgrading to 3.10 OE-A. the answer is restoring to defualt settings.

    Once restored everything is fine its just after the installition it needs to be done.
     
  4. BlkMagic1

    BlkMagic1 Regular member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    1,847
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    ok and yes i already recovered to go back to 3.03 oe-c but thanks touran i thought that would do it
     
  5. touran22

    touran22 Regular member

    Joined:
    Dec 23, 2005
    Messages:
    3,717
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    so your not 3.10 any more?
     
  6. BlkMagic1

    BlkMagic1 Regular member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    1,847
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    yea but earlier after i replied i upgraded and restored my system settings but a lot of the games still didnt work
     

Share This Page