1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

3.10 OE installation taking agesssss

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by lilpaki, Apr 3, 2007.

  1. lilpaki

    lilpaki Member

    Joined:
    Apr 3, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi all

    iv been following the following link to install this firmware:
    http://www.gamerspress.com/index.php?title=3.10_OE-A_Install_Guide

    everything has been goin fine, except that i am currently on stage 6 and its taking ages. on the psp it says 'extracting and packing 3.10 firmware...' and the red memory stick light is constantly flashing, but its been like this for ages, id say almost 30mins!!!

    is thsi normal? what am i doing wrong?

    thanks
     
  2. projectm

    projectm Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    you should have just used the winstaller quick and easy
     
  3. boyet804

    boyet804 Member

    Joined:
    Feb 21, 2007
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    no this is not normal
     
  4. lilpaki

    lilpaki Member

    Joined:
    Apr 3, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    still goin!! what shud i do?
     
  5. fultonla

    fultonla Guest

    you shouldn't do anything just wait and see if it will stop.

    if you turn it off it may brick because it could only be like half done writing the files or something.

    and ya you should have used the winstaller
     

Share This Page