1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

3.10 oea psx iso problem

Discussion in 'Sony PSP - Games' started by shredo999, Mar 4, 2007.

  1. shredo999

    shredo999 Guest

    i have 3.10 oea but everytime i go to play a psx eboot i've downloaded it wont work it just says game cannot start. can oea play psx eboo has amyone had this problem beforre
     
  2. ThisDude

    ThisDude Regular member

    Joined:
    Oct 14, 2006
    Messages:
    875
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yes, 3.10 OE-A and OE-A' does play PSX games. No i have not encountered this before. Try another game and see if you get the same result if not then maybe it's a bad file.
     
  3. j0p0

    j0p0 Regular member

    Joined:
    Sep 24, 2006
    Messages:
    560
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Do u have the eboot and keys files and putted them to normal game folder?
     
  4. ThisDude

    ThisDude Regular member

    Joined:
    Oct 14, 2006
    Messages:
    875
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Before you put it in your GAME folder make a folder in their called ex. "Final Fantasy" then put the eboot and keys file in there.
     
  5. MrNugz

    MrNugz Member

    Joined:
    Mar 10, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok... so... I have a psp (TA-082) on Cusotm Firmware 3.10 OE-A' from: http://www.dark-alex.org/


    now, I have PSP-x alpha2 by YOSHIRO or whatever AND PSP-1 ! now on thr alpha i have all the folders showing in the directory PSP/GAME150/ISO and I put a BIN. file w/ the cue. file there and it would not load...also i tried to put a GTA VCS CSO in the PSP/ISO folder and tried dropping it there and still NADA! And, when I look @ the PSP-1 emu on my removable drive it doesnt show any folder like the other one...

    1- how do I get the ps1 ISO's to work?
    2- how do I get the PSP ISO's to work?
    3-Do "I" need to create the GAME and BIOS folders on the PSP-1 emu since there not there and...

    where DO I place ISO,CSO and BIN.'s @?

    I am soooo confused @ this point...

    I have snes,Genesis,nes,n64 all working fine except this(PSP-x alpha2&PSP-1) and MAME and CPS1&2 and NEO-GEO working... ANYONE please help!!! lserrano@cavtel.com or kanjineck@hotmail.com or myspace.com/djluiluv
     

Share This Page