1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

3.30 OE Internet problem

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by krityx, Apr 18, 2007.

  1. krityx

    krityx Member

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ok so here's my story. i have a wifi max .
    on my pc the ip of the wireless connection(wifimax) is 192.168.0.5
    on my psp the ip is 192.168.0.10
    the default router + primary dns are both 192.168.0.5
    this worked on 3.03 OE-C until i got the 3.30 OE-A. on the 3.30 it doesnt work. anyone experienced any problems with 3.30 OE ? why wouldnt my net work on this new firmware ? thanks in advance.
     
  2. touran22

    touran22 Regular member

    Joined:
    Dec 23, 2005
    Messages:
    3,717
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    HAHAHA.... QUICK edit out your IP address!!!!!!

    Your ip gives out ALOT of info to the some people.
     
  3. Reitfor

    Reitfor Guest

    Dude please edit that.
     
  4. The_Arc

    The_Arc Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Lol @touran :p Hes given out a private IP adress, not a public one. Hes perefectly safe.

    @krityx
    Theres been no change to how it handles wfif, so its most likely your settings have changed
     
    Last edited: Apr 18, 2007
  5. Pav_01

    Pav_01 Member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Obvious question but sometimes required... Have you rebooted your router? Sometimes I find my netgear gets frozen and doesn't allow anything to connect to it, and maybe try force the psp to change the IP it uses to connect
     
  6. MetalGeat

    MetalGeat Regular member

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Messages:
    616
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Did this guy seriously just post his IP ADDRESS?
    take it off bro, for your sake! :)
     
  7. The_Arc

    The_Arc Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Urmmm do people genuinley think thats his PUBLIC IP address :S

    A public IP is along the lines of 87.132.13.53, easily trace and hackable.

    A private IP is always 192.168.0.X, if you try to connect to it, you will most likley end up connecting to your own PC.

    Lol
     
    Last edited: Apr 18, 2007
  8. gerikoh

    gerikoh Regular member

    Joined:
    Sep 20, 2006
    Messages:
    412
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    are you sure? maybe you just need to renew it then redo the whole process..
     
  9. krityx

    krityx Member

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    lol , i guess i asked on the wrong forum
    so to all noobs :that's private ip address, no-one can do shit to me with that. seems like arc is the only wise person around , so i have to thank him for his response.
    touran try a whois on those ip addresses or any ip from the range
    192.168.x.y . or like 10.0.0.x
    x,y from 0 to 254.

    you guys are noobs , i would never give my ip in public but , now i know i can write it here, because i see you know nothing about things so you cant even see if i'm from anctartica, europe, US,Asia or Africa if i give you my ip address, and dont worry guys, i can protect myself from hackers like you.

    Metalgeat, for my sake i will let public ip's here , i dont think it's against the rules dude. and PLEASE MetalGeat PLEASE dont HACK MY PC !
     
  10. isbreen

    isbreen Regular member

    Joined:
    Sep 22, 2006
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    No need to be a smart ass krityx folks only thought they were helping you out.
     
  11. krityx

    krityx Member

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yeah but they werent :D
    however related to my problem : the psp connects to the PC but the internet connection check always fails :(
     
  12. gerikoh

    gerikoh Regular member

    Joined:
    Sep 20, 2006
    Messages:
    412
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    establish a new ip add and configure then manually.
     
  13. krityx

    krityx Member

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i've already tried to establish a new IP , and i've always configured manually. damn i cant figure out what the problem is :(
     

Share This Page