1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

3.40 OE-A PROBLEM

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by kidyugi1, Apr 27, 2007.

  1. kidyugi1

    kidyugi1 Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    After upgrading from 3.40 oe-a i CAN'T run any ISO/CSO off my memory stick. (I could run games from UMD drive.)
    Im getting the following errors: "The game could not be started. (080020148)" and when starting up the psp it boots directly into

    I tried the following:
    1- 1.5 recovery
    2- Re install 3.40 OE-A
    3- install 3.30, 3.10, 3.03, 3.02
    4-UMD in drive when trying to run CSO/ISO's off MS

    Still getting the same problem after all this.

    P.S. Im running a non-TA USA PSP.

    Any advice

    thx
     
  2. kidyugi1

    kidyugi1 Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    sorry

    2nd error was that it boots directly to XMB
     
  3. daz2007

    daz2007 Regular member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    80020148 - PRX type unsupported
    it look like your puting the iso in the game folder.
    put the isos in ms0\\ISO
     
  4. kidyugi1

    kidyugi1 Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ISO folder is where im running the games from

    Thanks

    Im reading that Flash 1 will resolve this issue but i don't have enough info as yet
     
  5. daz2007

    daz2007 Regular member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    now got into the recovery menu then

    disable the NO-UMD option and have any UMD in the drive.

    exit then run the iso from the game menu
     
  6. kidyugi1

    kidyugi1 Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thanks will try right now and post but also the 2nd problem was that WHEN i trun on the PSP it boots directly into XMD, no start-up.
     
  7. daz2007

    daz2007 Regular member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    you need to hold the R button wile starting the psp
     
  8. kidyugi1

    kidyugi1 Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thanks for your help

    I disable the NO UMD Option but now im getting a black screen when trying to boot from the MS. i tried 6 different ISO's and CSO's.
     
  9. daz2007

    daz2007 Regular member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    go in recovery then Advanced > Advanced Configuration, then turn 'Execute BOOT.BIN in UMD/ISO' to disable. ot should work then post back if it does
     
  10. kidyugi1

    kidyugi1 Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Just tried: Im getting 'THE GAME COULD NOT BE STARTED (80020321)'
     
  11. daz2007

    daz2007 Regular member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    'Execute BOOT.BIN in UMD/ISO' to enable and the 2 other configeration beneath this disable them
     
  12. kidyugi1

    kidyugi1 Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Im getting the same 'game could not be started error"

    I leaving so I will do some more research THANKS FOR ALL YOUR HELP, I will try and get more info
     
  13. PAlinkRK

    PAlinkRK Member

    Joined:
    Apr 19, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    OMFG!! someone plz tell me how to downgrade from 3.40 oe-a to 3.3 oe-c!!!!
     
  14. kidyugi1

    kidyugi1 Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    OK I FIXED THE PROBLEM..........

    APPARENTLY alot of people was having problems with 4.30 OE-A. There was a corruption in the Flash 1. So i did the following;

    1- I first reflashed to 3.10 OE-A (This is the OE that I want)

    2- Download 'FLASH 1 Formatter" (Search QJ for it) and pit in memory stick .....follow the simple instructions

    3- Flash 1 is cleaned out and IM UP AND RUNNING AGAIN!!!!!!!!!!!!!
     
  15. cchung

    cchung Guest

    do u mean 3.40 OE-A? not 4.30
     
  16. sagam12

    sagam12 Regular member

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    235
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hey everyone is it possible for me to go from 3.10OE-A to 3.40OE-A or is there no point?, thanks for any help
     
  17. sagam12

    sagam12 Regular member

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    235
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    PLEASE TELL ME (LOOK ABOVE)
     
  18. glenquag

    glenquag Regular member

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    1,879
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    mine boots to the xmb directly too, you can change it in the config in recovery menu, but it always changes itself back somehow, for me anyways.
     
    Last edited: May 3, 2007
  19. maans88

    maans88 Member

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    KIDHUGI

    ive got the same problem u had
    i have 3.40 OE-A
    and when i run games it gives the same error

    can u tell me how to fix it step by step PLEASEEEEEEEEEEE
     
  20. sabba25

    sabba25 Member

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Having the same error 80020148
    Same firmware 3.40 OE-A....
    cant play most of my UMD games or boot a gmae from MS, and yes there is a game in the UMD and the files are in the GAME150 folder. Need to rev down any suggestions
     

Share This Page