1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

3.52 M33 and PSX...

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by tehcheese, Aug 25, 2007.

  1. tehcheese

    tehcheese Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I can't seem to get any PSX games working on my PSP. I enabled the plugin in recovery mode. I have the game in the right folder (PSP/GAME). I can see the image and background image of the game in the XMB, so it must be reading from the EBOOT. But when I try to run it, it comes up with the message: "This game cannot be started. The data is corrupted." I searched the forums and couldn't find a solution.
     
    Last edited: Aug 25, 2007
  2. deamon2k

    deamon2k Regular member

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    sounds like a bad install of m33 try updateing to patch 4
     
  3. tehcheese

    tehcheese Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Wow, I just got part of it to work. It turned out it was the eboot. But now it gives me that warning thing, and then asks what Pops I should use (I tried all of them) and then it comes up with a blank screen. Forever...
     
  4. deamon2k

    deamon2k Regular member

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    make sure u have the plugin enabled (i had this prob) and use the one that says from flash or something
     
  5. tehcheese

    tehcheese Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I tried it and the same thing happens... What am I supposed to have in the popsloader folder in seplugins?
     
    Last edited: Aug 25, 2007
  6. deamon2k

    deamon2k Regular member

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  7. tehcheese

    tehcheese Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I meant whats inside of the popsloader folder. I used the easy install thing, and it gave me all of the pops files from 3.00 to 3.11. The only ones that don't give me an error are the 3.10 and 3.11 pops. But they still give me a black screen.
     
  8. tehcheese

    tehcheese Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I meant whats inside of the popsloader folder. I used the easy install thing, and it gave me all of the pops files from 3.00 to 3.11. The only ones that don't give me an error are the 3.10 and 3.11 pops. But they still give me a black screen.
     
  9. deamon2k

    deamon2k Regular member

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    you need to dl those prx files i too am looking for them
     
  10. tehcheese

    tehcheese Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Yes, but what firmware version do you need the PRX files from if you have 3.52 M33 update 4?

    EDIT: I tried it with the 3.51 pops prx files, but it still didn't work. Is it a problem with M33?

    EDIT2: I even changed my firmware to 3.40 OE-A and it still doesn't work! Is it a problem with my eboot?

    EDIT3: WOW!!! I'VE TRIED EVERYTHING!! Grabbing the ISO again, converting it, and even trying all these different CFWs!!! They all just come up with a black screen after that warning message!!!! I'm using AutoPopstation4 to convert the isos.
     
    Last edited: Aug 26, 2007
  11. fearevil

    fearevil Guest

    well, mine is working pretty well..do u 2 want me to send u the files?
     
  12. brokendan

    brokendan Member

    Joined:
    Mar 26, 2007
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    yea getting ahold of the prx files for popstation has been a quest for a friend and me. how did you get them?
     
  13. fearevil

    fearevil Guest

    i downloaded them somewere, i don't remember
     
  14. tehcheese

    tehcheese Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Yeah, could you send me the prx files?
     
  15. fearevil

    fearevil Guest

    PM me with u're e-mail
     
  16. tehcheese

    tehcheese Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well, now I'm convinced it is the EBOOT. I enabled the plugin, it goes to select which pops I want, (I still tried all of them) and it just comes up with a black screen that I can only press HOME -> Quit Game to get out of. The game I'm using is called Megaman Legends. (SLUS00603). Is that incompatible with the popsloader? Or does it have to do with the level of compression? (I'm using level 9 compression)
     
    Last edited: Aug 27, 2007
  17. tehcheese

    tehcheese Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Sorry for double post!
     
    Last edited: Aug 27, 2007
  18. fearevil

    fearevil Guest

    sorry, never palyed that game, but can u tell were did u get it, i want to test it

    PS: wich program did u use to convert it?
     
  19. deamon2k

    deamon2k Regular member

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    check you recovery config settings and advance settings too
     
  20. tehcheese

    tehcheese Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    It's a disc I have at my house. I converted it with PSX2PSP v1.2. I downloaded hotshots golf online, but I don't know if its the PSN one. I held now R when I executed it, and no POPS menu came up. It's also the only game I've been able to play. On all the other games, when I hold R, the menu comes up, and I've tried every one of those PRX's. But it just comes up with a blank screen afterwards and the only way I can get out of it is by quitting.
     
    Last edited: Aug 27, 2007

Share This Page