1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

3.90 M33-2, Trouble with multiple ISOs on mem stick (maybe fake?)

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by erpman, Feb 24, 2008.

  1. erpman

    erpman Member

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi everyone,

    I'm new here, I hope I'm posting this in the right place...

    I recently decided to install custom firmware on my PSP so I could put all my legit games on a memory stick to save having to carry all the UMDs around all the time.

    The upgrade went very smooth. I'm running 3.90 M33-2.

    I'm using an 8GB mem stick.

    The problem I'm having is that once I put more than 3 ISOs on the stick then only 3 of them show-up in the Games list. However, individually they all show-up and run fine.

    Does anyone know why this might be?

    I've tried reformatting the card multiple times but the problem doesn't go away. (Infact sometimes the max number of games that show-up is only 2, but usually it's 3.)

    My only theory is that I think I have a "fake" memory stick, as the MagicGateTM is reported as "Unknown" in the memory stick Properties page. (Incidentally, the User Capacity of the stick is reported as "7903 MB".)

    Would having a fake stick cause the problems I'm experiencing?

    Would anybody be wiling to say with reasonable certainty that if I got a genuine 8GB stick this problem would go away?

    Thanks in advance for your help,

    erp.
     
  2. 07anto07

    07anto07 Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    where did u buy the card?
     
  3. erpman

    erpman Member

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    e-bay, unfortunately... I think that was my biggest mistake!
     
  4. 07anto07

    07anto07 Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
  5. hoip

    hoip Regular member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hmm.... i mite look like its ur ms problem, u mite try ebay again n get a 4gb ms (99% it would b fake but so far ive got no problems)
     
  6. bboy1

    bboy1 Regular member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yep it's definitely fake. I'm having the same problem with a 4GB memory stick. I know it's fake and it also won't show all the ISOs I load onto the memory stick. I put 8 on and only 2-4 ever show up.
     
  7. erpman

    erpman Member

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi everyone. The memory stick did turn out to be the problem. I got myself an 8GB SanDisk stick with "supported" MagicGateTM and everything works fine now. And to top it all off I actually managed to get a refund off the eBay seller who sold me the counterfeit, so all in all it's a happy ending. Thanks to everyone who replied.
     
  8. qwertydud

    qwertydud Member

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    happy endinds are nice.....hehe........
     

Share This Page