1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

3.90m33 2 not working

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by amzstar, Feb 21, 2008.

  1. amzstar

    amzstar Member

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    when i run the programm 3.90m33 2 it says ' ERROR GAME COULD NOT BE STARTED ', has any one got any ideas and please help me fast
    thankyou
     
  2. cee43ja1

    cee43ja1 Regular member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    4,135
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    46
    i'm assuming you have official firmware on your psp. you CANNOT upgrade straight to custom firmware if you have official firmware (1.50 is the only exception)

    use THIS guide to get custom firmware.
     
  3. pogi1100

    pogi1100 Regular member

    Joined:
    Sep 9, 2007
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    He said he has 3.90 M33-2
    It might be the program(s). Most programs don't work with 3.90 M33 (even 3.80 M33) yet.
    3.90 M33-2 is only good if you have timemachine installed on your MS (because you can just boot up with 3.60 M33 and boot homebrew from there).
    Right now, there's nothing you could do but wait until the homebrew is compatible with 3.90 M33.
     
  4. cee43ja1

    cee43ja1 Regular member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    4,135
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    46

    no. TC is trying to run the 3.90 m33-2 update.

    if you already have custom firmware, you wouldn't get the error.
     
    Last edited: Feb 21, 2008
  5. DragonSlr

    DragonSlr Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Not true. I have a fat psp with (1.50 originally) and now updated to 3.90 M33-2 and it doesn't work for me either. I use to play any game or play any homebrew I wanted now I cannot....
     
  6. nixz

    nixz Regular member

    Joined:
    Oct 14, 2006
    Messages:
    277
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I don't think you've changed the settings in the recovery mode..

    Press Select whilst in the XMB (PSP Main Menu) and go down to the "UMD ISO MODE" and use left/right to change it to either "Sony NP9660" or "M33 driver". Then go down to exit and try your games, they should work.
     
  7. DragonSlr

    DragonSlr Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well, I learned something new. I had no idea about pressing select in the XMB, but sadly for me it didn't change a thing. I tried it and my homebrew still will not boot. I downloaded the Dark Alex firmware from his site so it has to be legit.

    I also tried holding R while booting and toggled those meus to what it's supposed to be and nothing. It's so odd. I'll try re-downloading some of these 'programs' that i'm running and see if that helps..

    Thanks
     

Share This Page