1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

321Studios stopped sellling DVDXCOPY Software

Discussion in 'Convert DVD to another format' started by Clinty76, Mar 25, 2004.

  1. Clinty76

    Clinty76 Guest

    I went to 321Studios website today and realized that they have stopped selling DVDXCOPY, DVDXCOPY EXPRESS, DVDXCOPY GOLD, & DVDXCOPY PLATINUM.

    I spoke to a person from 321Studios and she said that at this time they have no info on why they stopped selling these products. Does anyone know why they did this?

    I am sure it has to do with the lawsuits and the courts, but to stop selling there flagship products is altogether crazy. Even without the ripper they should still sell the products but at a reduced price or something!
     
  2. Nephilim

    Nephilim Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 13, 2003
    Messages:
    14,942
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Hard to say if the 321 people don't even know.

    All this time I thought it was "JasonVoorheesphobia"!
     
  3. siber

    siber Regular member

    Joined:
    Jan 1, 2004
    Messages:
    225
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    They want you to buy DVDX EXTREME, which bundles several programs together. At $99 - $20 Mail-in-Rebate, this deal is not too bad. You still need a ripper. If you want to keep things really simple and you like to get a lot of stuff in one big, bulky program and you already have a ripper, it may make sense...It certainly is better than buying previous Gold, Platinum, Plastic or Cardboard versions...
     
  4. 321sucker

    321sucker Regular member

    Joined:
    Mar 14, 2004
    Messages:
    380
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    321 OUT OF BUSINESS????
    WIthin the last 30 days, 321 studios has layed off 50% of its work force. This is from upper management down to technical support staff. They are spiraling out of control. Purchase the product while you can. Don't worry about activations, you'll always have that ability,321 has a back door activation method, so dont worry. Also, Kudos to the way that 321studios is handling the layoffs, they are a class act. As they say"A WORLD CLASS CALL CENTER". GOOD LUCK, JERE, ROB & ROBERT!!!!!
     
  5. siber

    siber Regular member

    Joined:
    Jan 1, 2004
    Messages:
    225
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    321sucker...You seem to know a lot about the company. What do you mean with 'a backdoor activation method'...?
     
  6. hdmax

    hdmax Member

    Joined:
    Sep 6, 2003
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11

    321Studios is not going anywhere! At least not yet.
    But there software for copying DVD movies is over priced and under performing by a long shot.
    If you do want their products then you can go to Best Buy stores, Micro Center stores, and CompUSA. I was in all three of these stores on April 1st and all of them had many copies of the before RF (ripper free)

    As of right now 321Studios can not sell those products with rippers. However the copies that were sent out to retailers prior to February 28, 2004 can still be sold by the retailer. But once that supply is sold out, that is it. Well at least until the courts have a change of heart. And that may be never.
     
  7. 321sucker

    321sucker Regular member

    Joined:
    Mar 14, 2004
    Messages:
    380
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yes there is a backdoor activation method. No need to be concerned on its wherabouts as yet.
    321 is still doing activations.
    Oh and BTW, 321 employees are walking out, before they get laid off or fired.
    Not many left.
    Not much hope for 321, sry.
    Updated on 4.14.04
    321Studios lays fired 65 more employees,now only 20 left in the entire company.
    Where is the CEO,,,, out of the country until further notice.
     
    Last edited: Apr 14, 2004
  8. xbadboy2

    xbadboy2 Regular member

    Joined:
    Apr 11, 2004
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    You can still get DVD X copy platinum with ripper I got it a few days ago for $ 82. Go on google and look up DVD X copy. Don'y buy iot from 321 studios go to another place and get it. Make shoure it says it has the full ripper.They are going fast I love my DVD X copy platinum it make great copys 321 gets a copy
     
    Last edited: Apr 11, 2004
  9. Vular

    Vular Member

    Joined:
    Nov 22, 2003
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I was in Staples yesterday they still had DVDXCOPY there.
     
  10. reneru

    reneru Guest

    You cannot find the software in stores as of last week. Every store that I went to told me that they were told to pull the software off the shelves last week. Best Buy, CompUSA, Microcenter, TigerDirect and more. Get it while you can.
     
  11. ellizit

    ellizit Guest

    any more news on 321 as of right now?
     
  12. 321sucker

    321sucker Regular member

    Joined:
    Mar 14, 2004
    Messages:
    380
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Sure, they are in the final stages of the lay offs. By months end, there will be only about hmmmm ,, 15-20 folks working for a company, that at the beginning of the year had well over 300. Hows that for news.
     
  13. mackdl

    mackdl Regular member

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    321sucker, you posted "yes there is a backdoor activation method. No need to be concerned of its whereabout as of yet" The time has come!!!!!
    People in 321 live are freaking out, no downloads of rf, NO ACTIVATIONS period!! No patches!!
     
  14. xbadboy2

    xbadboy2 Regular member

    Joined:
    Apr 11, 2004
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    No ACTIVATIONS??? I just replaced my hard drive did a total system restore so I would have to use my ID and password . As of Friday June 11 2 PM eastern time they let me activate my Platinum RF. Yes there is a patch and no you can not download Platinum RF 4.0.4.15. You got 1 out of 3 right not to bad.
    _X_X_X_X_X_[small]The only stupid questions are the ones you don't ask. If you don't ask you will never know.[/small]
     
    Last edited: Jun 11, 2004
  15. mackdl

    mackdl Regular member

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    LOL, so xbadboy2, you reactivated today? Hmmm, don't know what some are posting about then. I saved my RF to disc, so it doesn't affect me, unless of course I crash my computer, and can't reactivate. The patch that they want is for the backdoor, which they haven't given out. (Guess there is no need if they are still activating)
     
  16. xbadboy2

    xbadboy2 Regular member

    Joined:
    Apr 11, 2004
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Don't you love when people just post with out knowing if its true or not. If they cant stop the activations or updates when we paid for the software it said life time activations & updates. Unless they close down shop we could take them to court and get our money back if they still have any lol.
     
  17. 321sucker

    321sucker Regular member

    Joined:
    Mar 14, 2004
    Messages:
    380
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    mackdll, when the activation key is needed, I will know about it before you will, so dont worry, the key (backdoor activation)is in safe keeping.

    Just enjoy your software while you can.
    Oh and BTW there are keygens for the 321 software on the P2P networks, but they arent the backdoor activation methods, but if it works,,,,,,who cares.
     
  18. pamschams

    pamschams Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Can someone help? I had to reload my copy of DXD X 123 to my new hard drive and it loaded fine and the programe starts, then I get a driver conflict that will not let the copy to start. Before when it was loaded on my other hard drive I would get a message that something could not time out or something similar to that ...because the DVD X had to use the driver... Thanks, Pam
     

Share This Page