1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

64 Mb memory card????

Discussion in 'PS2' started by NoSldrPs2, Mar 8, 2005.

  1. NoSldrPs2

    NoSldrPs2 Guest

    Does anyone had any troubles with this mem card???

    [​IMG]

    I'm just posting this question because i'm getting interested in it, so i'm doing a little research...
     
  2. Mik3h

    Mik3h Regular member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    2,847
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    You didn't Link the pic right

    ;)
     
  3. NoSldrPs2

    NoSldrPs2 Guest

  4. Takenover

    Takenover Member

    Joined:
    Feb 26, 2005
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I use the 32MB version, and I can't use my wireless controller(pelican) with it. The controller will not work with the memorycard plugged it.
     
  5. steimy

    steimy Active member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    12,030
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    I have the 32mb card. copied all my info from my 8MB card to it and have not had a problem with it.
     
  6. mroshaw

    mroshaw Guest

    I've got the 64MB version and it's not recognised by Datels own AR MAX software. In fact, when I tried to format it using the AR MAX Evo, it formatted it as a 32MB card. Now I can't get it back to 64MB. Datel / Codejunkies technical support is abysmal - I've not had a single response from their e-mail support and their telephone support is £1 per minute (I jest you not). I've written to them and will see if I hear anything back.

    Shame, as the card works perfectly (albeit as a 32MB card!)

    mroshaw
     
  7. NoSldrPs2

    NoSldrPs2 Guest

    Datel eventually will reply...

    They've replyed to me now because a few e-mails i sent last year!!!!!!
     
  8. meta1

    meta1 Regular member

    Joined:
    Aug 11, 2004
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Datel are useless, your better off with a memory expander. If you have problems with Datel they will not contact you.
     
  9. NoSldrPs2

    NoSldrPs2 Guest

    Well, for the time being, i've been using a (mb AR2 card, and it works fine (althought i have to boot it before anything else...)

    Since i don't have a "stand alone" card, i was thinking in getting one of this babies....

    It seems that the memory expanders won't work with my AR2 memory card....
     
  10. exsean

    exsean Member

    Joined:
    Mar 14, 2004
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hey guys i was wondering if you guys knew where you could get that 32 mb memory card for a cheep price.

    Thanks
     
  11. NoSldrPs2

    NoSldrPs2 Guest

    Hong kong and china online stores.....

    But you have to pay customs....
     
  12. exsean

    exsean Member

    Joined:
    Mar 14, 2004
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    umm do you know the website by any chance
     
  13. NoSldrPs2

    NoSldrPs2 Guest

    www.hk-success.com & www.play-asia.com

    If you live in Europe & manage to get anything throught customs, let me know, since i'm getting interested in a few items, but having a hard time with customs....

    Thanks!
     
  14. exsean

    exsean Member

    Joined:
    Mar 14, 2004
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    o ok and thanks
     
  15. Takenover

    Takenover Member

    Joined:
    Feb 26, 2005
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I got my 32MB version from BestBuy, for $35.00

    Not cheap but better then paying customs, shipping, then waiting.
     
  16. mroshaw

    mroshaw Guest

    If you're in the UK, go for www.play.com - much cheapness.

    mroshaw
     
  17. alecocr20

    alecocr20 Member

    Joined:
    Mar 2, 2005
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have a ps2 32mb memory expander and everytime I turn off my ps2 it say that the memory card is not formated
    why?
     
  18. NoSldrPs2

    NoSldrPs2 Guest

    I live in Portugal, and even getting it from UK it becomes almost twice that sending it from across the world....

    Maybe i try my chance with customs....
     
  19. NoSldrPs2

    NoSldrPs2 Guest

    Well, for more weird than it is, the AR MAx Evo doesn't recognize the 64mb max card!!!!!!

    Anyone solved this issue???
     
  20. steimy

    steimy Active member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    12,030
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    I have had my 32mb card for about a year now and have stored many,many games on it. One's that i copied from the old 8MB card and new one's as well. I hav yet to run out of space, or have any problems with it.
    Must just be the 64MB version that sucks.
     

Share This Page