1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

a .cue problem

Discussion in 'CD-R' started by mexcamaro, Apr 13, 2007.

  1. mexcamaro

    mexcamaro Member

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i jus downloaded a 2CD torrent file and it gave me the cue, but is says thiswhen i try to burn it :The system cannot find the path specified.

    ----- [13.04.2007 - 01:59:27], Finished in 0:00:00.002, Process exit code is 127 -----

    Command line: cdrecord dev=0,0,0 -v -sao -cue
    this is from CDR tools.i also have alcohol 120% but it does not work too plz help
    thanks
     
  2. peanuts2

    peanuts2 Regular member

    Joined:
    Jun 13, 2005
    Messages:
    244
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    There is a freeware called burn at once on the net search for that to burn the .bin as long as you have your .cue sheets in the file.You can search the web to make cue sheets they are easy to do.
     
  3. janrocks

    janrocks Guest

    Trying to burn with linux?
     
  4. mexcamaro

    mexcamaro Member

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i jus tryed the burn at one software but it says this:Incorret bin filename found in cue sheet
     
  5. janrocks

    janrocks Guest

  6. mexcamaro

    mexcamaro Member

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i must be doing something wrong. i am sort of a newbie when it comes to audio cd burnin.amyways i put the .cue file in the magicISO. i see the tracks, then i clicked (burn the current audio image on the fly..). then i click (burn it!) and then it says ISO action is failed what am i doing wrong
     
  7. janrocks

    janrocks Guest

    The .cue file is literally that.. a cue-sheet, a list of the file order for the disk.

    If you were to try another burning application, like nero or something then it should make a disk image by calling the .bin file.

    It seems like something is wrong with the listing for the .bin file within the .cue file. Now with linux I would just open the cue file and check the path and name of the bin file.. It's probably something simple.. Do the .cue and .bin files have exactly the same first name?
    If the .bin file name is different from the .cue
    (example... mytunes.cue mItunes.bin) then that will be the reason for the fail. If that is the case just rename the .bin file. Problem solved..

    If not read on..

    I don't know if any windows applications/text editors can open .cue files to check them.. BUT.. the second link in my post above is a program to make a .iso file from a raw .bin file without using the .cue at all. It's free so give it a go.. If it makes a successful .iso then burn that as an image file the same way as you would for a bin/cue pair.
     
    Last edited by a moderator: Apr 16, 2007
  8. mexcamaro

    mexcamaro Member

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    do i need to have a bin file because the torrent that i downloaded didnot have a bin only the cue. this is the folder i downloaded:
    101_va_-_ttf_vol_39__cd1_red_apple_mix.cue
    101_va_-_ttf_vol_39__cd1_red_apple_mix.mp3
    201_va_-_ttf_vol_39__cd2_black_pearl_mix.cue
    201_va_-_ttf_vol_39__cd2_black_pearl_mix.mp3
     
  9. janrocks

    janrocks Guest

    That is a new one on me.. apparently the cue file sets the break points in mix tapes..

    It seems like another totally unnecessary format but I had a look..

    Supposedly nero should be able to handle these type of files..

    Found some links, there is some software which can handle these, but as I have never seen this format before I don't know how effective it will be. http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=cue/mp3&meta=&btnG=Google+Search
     
  10. mexcamaro

    mexcamaro Member

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i used that Burrrn software and i got this

    Finished processing file #1.
    Finished processing file #2.
    Finished processing file #3.
    Finished processing file #4.
    Finished processing file #5.
    Finished processing file #6.
    Finished processing file #7.
    Finished processing file #8.
    Finished processing file #9.
    Finished processing file #10.
    Finished processing file #11.
    Finished processing file #12.
    Finished processing file #13.
    Finished processing file #14.
    Finished processing file #15.
    Finished processing file #16.
    Finished processing file #17.
    Finished processing file #18.
    Finished processing file #19.
    Finished processing file #20.
    Initializing SPTI ... failed!
    ?: Invalid argument. : scsi sendcmd: fatal error
    CDB: 12 00 00 00 2C 00
    cmd finished after 0.000s timeout 20s
    ERROR: Inquiry command failed on 'SPTILOCK:0,1,0'.
    SPTILOCK:0,1,0: Rev:
    ?: Invalid argument. : scsi sendcmd: fatal error
    CDB: 00 00 00 00 00 00
    cmd finished after 0.000s timeout 20s
    ERROR: Cannot setup device SPTILOCK:0,1,0.

    what am i doing wrong?
     

Share This Page