1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

A new era of XMB customization!

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by touran22, Apr 16, 2007.

  1. touran22

    touran22 Regular member

    Joined:
    Dec 23, 2005
    Messages:
    3,717
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    ok soo new hacks are ready and raring! gad damn what u can do whith a psp is endless check my psp's XMB out!!!

    [​IMG]

    Now im working on just two horizintal rows of icons and no top!
     
  2. ggbarnum

    ggbarnum Regular member

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Messages:
    1,432
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Cool.

    You could work on fattening that girl up a bit too though :)
     
  3. krityx

    krityx Member

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    lol ggbarnum. that girl sux . but how did u do that dawg ?
     
  4. isbreen

    isbreen Regular member

    Joined:
    Sep 22, 2006
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Like it touran22. Can I ehhm cough borrow the topmenu for 3.30 :)

    Oh I forgot to mention...that gal rocks
     
    Last edited: Apr 16, 2007
  5. gasconade

    gasconade Regular member

    Joined:
    Feb 17, 2007
    Messages:
    862
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yeah partner....what topmenu did you edit? cause i have yet to find an rco editor that will take that topmenu.. + i already semi-bricked trying a 2.50 topmenu w/it....

    dang son.....
     
  6. The_Arc

    The_Arc Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Thats the nicodemus topmenu isn't it? I use it too ^^

    I used zingaburga's app to replace the icons and fiddle with the position, really simple stuff with that app. Made my life easier :)
     
  7. isbreen

    isbreen Regular member

    Joined:
    Sep 22, 2006
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Is that what you have put on to 3.30 Arc ?
     
  8. The_Arc

    The_Arc Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yup, those icons except original black, with the vista background. I modded a few of the icons for preference, but ive got it exactley how i like it now
     
  9. sk8flawzz

    sk8flawzz Regular member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    @the arc
    so what program exactly are u using to edit? i tried reading everything but i kinda got lost, damn skewl frying my brain cells
     
  10. The_Arc

    The_Arc Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  11. Reitfor

    Reitfor Guest

    Where could some customize topmenus?
     
  12. The_Arc

    The_Arc Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Do you mean where could you find some already customized menu's?

    If so try the forum at www.psp-hacks.com
     
  13. sk8flawzz

    sk8flawzz Regular member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i got a custom topmenu on 3.30OE-A, this program is great!!!
    however...my waves look crappy, and the 01-12.bmp dont work, anyones know how to fix this? or a thread already started addressing this issue? or is it just me doin it wrong haha
     
  14. The_Arc

    The_Arc Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    not tried waves yet but my 1-12 works fine... try another?
     
  15. Reitfor

    Reitfor Guest

    I found some info on the QJ.net site.
     
  16. sk8flawzz

    sk8flawzz Regular member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    the waves only looked funny cause it was on the original psp background, pink actually hahaha, so on a diff color they look 'normal'
    and i used a different bmp and it works,however seems that only 60 x 34, 72.3KB bitman images are working for me, hmm
     
  17. Reitfor

    Reitfor Guest

    Nope, still nothing.
     
  18. The_Arc

    The_Arc Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Odd, im using my 480x272 300KB+ file as i did on 3.03. Have you tried a bigger file?
     
  19. Reitfor

    Reitfor Guest

    Nope, still nothing.
     
  20. sk8flawzz

    sk8flawzz Regular member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    @ The Arc
    yea i tried the one i had on 3.03OE-C, its 480 x 272,108KB's...
    i tried a 143KB's one and it didnt work either


    and i just realized i had a brain fart!!!!i didnt backup my original resource files from 3.30OE-A!!!!i only have the 3.03OE-C ones..oops
     

Share This Page