1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

A small glitch with CCE and rebuilder, need a little help

Discussion in 'Copy DVD to DVDR' started by Escobar22, Oct 21, 2004.

  1. Escobar22

    Escobar22 Member

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    First off, I'm using DVD Rebuilder v0.63 and CCE SP ver. 2.67.00.27

    Whenever I rip a movie using these and then burn using Nero, no matter what speed or media, the audio and video has a problem at scene intervals (where the dvd chapters are setup)

    It's like the audio can't catch up with the video or vice versa. Eventually, it does catch up, but it is an odd glitch.

    Anyone know how to stop this? And, what is the best program for burning vob's and other dvd files?

    Thanks in advance
     
  2. Escobar22

    Escobar22 Member

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Anybody?
     
  3. Sophocles

    Sophocles Senior member

    Joined:
    Mar 1, 2003
    Messages:
    5,735
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    118
    Escobar22

    There was a problem with RB version .63, update to RB version .64a and that should take care of it.
    _X_X_X_X_X_[small]Once you eliminate the impossible, whatever remains, no matter how improbable, must be the truth."[/small]
     
    Last edited: Oct 27, 2004
  4. Escobar22

    Escobar22 Member

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thanks. I'll give it a try.
     

Share This Page