1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

action replay....

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by cwncool, Dec 5, 2004.

  1. cwncool

    cwncool Member

    Joined:
    Dec 5, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Can you use a gameshark or action replay disc to play backups?
     
  2. punx777

    punx777 Regular member

    Joined:
    Mar 2, 2004
    Messages:
    513
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yes, but youll need a slidecard/fliptop/no solder mod.

     
  3. Drifty

    Drifty Member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Has to be the right version too
    i think GS is for NTSC (US) and AR is for PAL

    also dont make the same mistake in buying ARmax coz that dont play backups, u need the earlier version of AR (If you can find it)

    If ur looking to play backups ur best bet is the swapmagic + slidecard set :)
     
  4. cwncool

    cwncool Member

    Joined:
    Dec 5, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Last edited: Dec 5, 2004
  5. punx777

    punx777 Regular member

    Joined:
    Mar 2, 2004
    Messages:
    513
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    actually..... it would be better if you got swap magic.... it works alot better and is easier... i know from expirence... note: ( i didnt know you had a slim ps2 so the slide card/fliptop/no solder mod is irrelevent) you will need to modify your consoles case. (pstwo only works with swap magic 3.2)

    http://www.ps2nfo.com/pstwo.html your going to need to do this.

    .... if i were you i would just wait for the no solder e.z.i. dms4 mod chip to come out if i were you.

    trust me... after about 4 months with swap magic disks you begin to think its pointless..... about 85$ of the game's videos skipped, some games refuse to boot at all, and 1 out of 5 need fixes.... the fixes arent like patches, they are cds that require you to do extra swaping,, like, swap magic cd disk-cd loder- dvd smd- game.

    trust me, you would be better off with a chip
     
  6. cdan

    cdan Regular member

    Joined:
    Dec 2, 2003
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok, thanx! (i accidentlly posted with my friends account, he hit "save password" and i didnt think to change accounts)
     
    Last edited: Dec 5, 2004

Share This Page