1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Action Replay_ Swap Magic coder 3.8

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by donnyten, Oct 27, 2007.

  1. donnyten

    donnyten Guest

    greetings, i indeed used the search function but none of the results helped.

    I'm trying to use ARMAX in conjunction with a backed up Naruto Shippuden Narutimate accel import.

    I have read many things like, Load armax, load in cd, etc..

    I'm using a slim ps2 with tape mod because i don't have flip top..

    one thing i don't understand, is how are you people swapping the armax disc with swap magic or any other disc when the disc doesn't even stop spinning?

    i'm having to select cheats, while disc still spins, then when i get ready to insert game, i take out little aluminum foil piece from hole above power button so it can stop spinning, then i put in swap magic, and ar loads it up, which takes 5 minutes for the screen to display the swap magic for some odd reason.. then , i take out disc and put backup import in... and i boot game and disc doesnt spin at all...

    is there something I'm missing? i would love to unlock all characters for this game but i have to go through story mode in japanese!
     
  2. lovnpeace

    lovnpeace Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    if you install swap magic kit(a.b.c) correctly,
    your ps2 moter spin could be stop when the swap magic screen appear.
    after you can cofig cheat mod.
     
  3. lovnpeace

    lovnpeace Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i think that you have problem with install the 3 Tools.
    there are 3 parts. A and B and C.
    A and B is easy to install. but C is a little bit difficult.
    Put a disc into the console, push the ON/RESET button and insert Tool C. Release the ON/RESET button, if Tool C is installed correctly, the disc automatically rotates. Adjust the position a little bit to left or right if the disc doesn’t rotate. Next, use a adhesive tape fix up Tool C.

    This site will be a good guide
    http://www.swapmagic3.com/MagicSwitchProV3Installation.pdf
     
  4. donnyten

    donnyten Guest

    Thanks for your reply..


    The swap magic disc does indeed stop spinning when come time to insert backup.. the thing is the armax disc never stops spinning so i was wondering how people swapped their discs.

    and i managed a temp workaround but my naruto disc doesnt even spin.
     
  5. donnyten

    donnyten Guest

  6. mirajkar

    mirajkar Member

    Joined:
    Sep 28, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi i,m havng swap magic v.2.0 cd bt it is not wrkng proply, aftr butng swap magic cd it is nt al detectng my backup........
    wht 2 do .......?

    plz .......... hlp me
     
  7. donnyten

    donnyten Guest

    can you please make your own thread for your issue?

    thanks
     
  8. binkie7

    binkie7 Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    18,496
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    @mirajkar
    Yes you need to start you own thread or do a search first like donnyten.
    If you do post though please make it legible - no text speak.

    @donnyten
    Wish I could help ya but no clue - if you haven't already try looking in this forum - http://forums.afterdawn.com/forum_view.cfm/114 at the stickies.
     
  9. donnyten

    donnyten Guest

    Thanks for your reply
     
  10. kalkan

    kalkan Member

    Joined:
    Mar 22, 2006
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Eheum...

    Why should he ?
    Every1 is allowed to ask or post what they want on a topic[Thread]...
     
  11. binkie7

    binkie7 Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    18,496
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Ummm cause it's forum rules.
    8. Don't reply with an off-topic comment/question -- instead start a new thread.

    I don't see any relevance from what I can decipher from mirajkar's post to donnyten's query.

    Your post is totally unnecessary kalkan.
     

Share This Page