1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Action Replayer MAx

Discussion in 'PS2' started by Rev2k7, Apr 5, 2007.

  1. Rev2k7

    Rev2k7 Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i get this area when i try to load it the LEgit way :p

    i dont remember what to do with this and i hate Datel now there cowards and run from there Bugs and dont Address it Right.
    any help ?
     
  2. steimy

    steimy Active member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    12,030
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    it is most likely talking about the memory card (dongle) that AR Max comes with that conatins all the codes.
     
  3. Rev2k7

    Rev2k7 Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yea but it is in this why i hate DATEL.
     
  4. steimy

    steimy Active member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    12,030
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    Datel has nothing to do with it. My AR Max has always worked just fine. As well as my 16MB Max Memory card also by Datel.
     
  5. Rev2k7

    Rev2k7 Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Datel PRoduced it lol i think they got a place in the error.
     

Share This Page