1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Age of Mythology

Discussion in 'CD-R' started by roguephoe, Jan 31, 2005.

  1. roguephoe

    roguephoe Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i'm trying to play a copy of age of mythology. it installed fine,but whenever i try to launch the program it asks me to insert the first disc even though it's already in there. what's wrong? will the "no cd" crack fix this? if so, where can i get that? thanks.
     
  2. geestar20

    geestar20 Active member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    2,995
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    No discussing cracks, passwords or links to cracks and other pirated material.

    what programs were you using to make this backup?

    Lets see if we can get you on the right path.
     
  3. roguephoe

    roguephoe Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    clonecd was used. the thing is that the actual disc works, but the copied disc does not. it installs fine, but it doesn't seem to recognize it as the 1st disc when i launch the program.
     
  4. roguephoe

    roguephoe Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i have read somewhere that clone cd might make this "virtual drive" or something so i uninstalled it and yet the program still fails to work.
     
  5. geestar20

    geestar20 Active member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    2,995
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Clonecd might have blacklisted your game which clonecd tends to do, try uninstalling clonecd the reinstall youe game and see what happens, if that doesnt work we will try using Alcohol 120% to get you going.
     
  6. roguephoe

    roguephoe Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    oh, so i need to reinstall the game after i uninstall clonecd? because i've already uninstalled clonecd and when i tried to launch the game it still gave me the same problem.
     
  7. geestar20

    geestar20 Active member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    2,995
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Try it.

    Also what make and model is your burner.
    Your burner might not be able to copy the bit patterns correctly so you might need emulation from Alcohol 120%

    Quote from -Nephilim-

     
  8. roguephoe

    roguephoe Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    the thing is that the same copy was used by a friend of mine and it worked for him, so it can't be my burner. i'll try to reinstall the game though.
     
  9. geestar20

    geestar20 Active member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    2,995
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    huh, yeah try to reinstall the game.
     
  10. roguephoe

    roguephoe Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    you made a comment that my burner might not be able to copy bit patterns correctly, but since my friend was able to use the same copy, it couldn't be that. i still have to try the game reinstall when i get home.
     
  11. geestar20

    geestar20 Active member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    2,995
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    OK, Ill be looking for your update
     
  12. roguephoe

    roguephoe Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    well, i reinstalled the game without any change. the thing still keeps saying cannot find the cd rom and keeps asking for disc 1. :(
     
  13. geestar20

    geestar20 Active member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    2,995
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Clonecd might still be lurking around somez wherz, try to find any or all folders that contain clonecd and delete them
     
  14. roguephoe

    roguephoe Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    simply using the uninstall doesn't completely take it out? :( i don't know much about pcs so i really don't know where to hunt for them. i have clone dvd on this too. will that matter?
     
  15. S-470TR

    S-470TR Member

    Joined:
    Dec 28, 2002
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Unfortunately, software companies have forgotten what Uninstall means. They use it more like a "Hide" feature.

    The uninstall window should state...."are you sure you want to partially uninstall this program and leave it scattered around in numerous hard to find places throughout your pc"?
     
  16. geestar20

    geestar20 Active member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    2,995
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    click on my computer then click on search at the top, then off to the left hand side select All files and folders, type in clonecd and hit search, it will search your who;e computer for clonecd, whenn its done searching delete every entry that it finds and restart you computer.
     
  17. roguephoe

    roguephoe Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    tried that, but no change. :(
     
  18. jivix

    jivix Guest

    no idea mate!
     
  19. geestar20

    geestar20 Active member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    2,995
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Your best bet would be Alcohol 120% with emulation
     
  20. roguephoe

    roguephoe Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    is there anyway to find out if other programs i have on my computer have some sort of virtual drive? maybe it's more than just clonecd that has it?

    by the way, what does alcohol do? i have it, but haven't installed it.
     

Share This Page