1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

alcohol 120 does not show virtual drives

Discussion in 'CD-R' started by lumbjack, Apr 5, 2004.

  1. lumbjack

    lumbjack Member

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hi all

    no matter how many virtual drives i create with alcohol 120%, they are not shown in alcohol itself, nor in windows explorer. but they are shown in device manager. my daemon tools drives are shown everywhere and work fine.
    any suggestions?

    thanks in advance
     
  2. lumbjack

    lumbjack Member

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    well now my daemon tools dont work properly aswell as i tried to upgrade them to v3.46. they are also shown in device manager but not in windows explorer as they do not have any drive letters and i cant add one to them.
     
  3. Praetor

    Praetor Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Messages:
    6,927
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    116
    Is your ASPI installed correctly? :) Might i reccommend ASPI4.60 (1021) (as opposed to the latest 4.72)
     
  4. lumbjack

    lumbjack Member

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    uh no i didnt have apsi drivers, installed them now, but it didnt solve the problem. may it be useful if i tell u that my dvd drive is recognized but i am always asked for a driver. device manager says that there is no driver. dvd drive works fine.
     
  5. lumbjack

    lumbjack Member

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok problem solved with help of daemon tools forum!!!!
    solution: my ms driver catalogue was somehow broken. so i installed the drivers for every drive "manually". the drivers are located under:
    c:\windows\servicepacks\i386 (or that i... folder, there is only one)
    files needed were:
    cdrom.inf
    cdrom.sys
    now everything is working :D
    oh yeah, and aspi drives are installed too.
    thanks
     

Share This Page