1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Another Gta St Andreas therad...sorry :(

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by Exhale, Mar 1, 2005.

  1. Exhale

    Exhale Member

    Joined:
    Mar 1, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    So, that's my problem. My brother made an Iso of GtaStA, i'm sure he didn't used Dvd Decrypter, i think he just created an iso image by using Alcohol. Now, if you burn this image it doesn't work, the game freeze just after the introduction, in the "loading" screen. I Tried burning it either on a TDK and Verbatim support, so i don't think this is the problem.
    We both use an LG dvd recorder.
    Some time ago i had the same problem with Mortal kombat deadly alliance, my backup copy froze in the loading screen. I asked to a friend of mine to try to copy it with a Sony dvd recorder and the game worked.
    Could it be the same thing? Is my dvd recorder fault? Or maybe have i just to make the iso using dvd decrypter? I can't understand..please i need help!

    ps. I use Magic Swap 3.3
     
    Last edited: Mar 1, 2005
  2. Jizmak

    Jizmak Regular member

    Joined:
    Dec 27, 2004
    Messages:
    2,584
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I used dvd decrypter,
    Burned at 2x speed on verbatim MCC media.
    The game runs a lot off of the disk so burnspeed
    my be an issue.(burn at 2x MAX)
    If the burn speed is not the issue
    i would then reccomend re-making the iso image
    using dvd decrypter for the read and write processes.

    my backup of gta:sa works fine no problems.

    good luck
     
    Last edited: Mar 1, 2005
  3. steimy

    steimy Active member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    12,030
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    I used DVD Decrypter also to back up my GTA San Andreas and it also works just fine.
     
  4. Exhale

    Exhale Member

    Joined:
    Mar 1, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    At the end, i called my friend with the sony recorder and his copy works. It's definitely my recoder's fault. Thanx to everybody who replied.
     

Share This Page