1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anyone with a fully working Zelda TP Backup?

Discussion in 'Nintendo Gamecube - General discussion' started by SnipesXxX, Apr 16, 2007.

  1. SnipesXxX

    SnipesXxX Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Can you play through the whole title intro without it skipping or erroring? Not the part where Links on a horse but after you let the title screen set for 20-30secs. I have a backup that plays fine but some times errors is different spots. I noticed it skips sometimes and error during the the main intro(after the title screen).
     
  2. Quezacotl

    Quezacotl Regular member

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    977
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    The Starcube release works fully to me. And no errors thought i have played the title screen full, and no errors.

    And ur errors can be related more to media, laser ajustment or something..
     
  3. SnipesXxX

    SnipesXxX Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have RitekG04 media I thought this was suppose to be the best or some of the best miniDVD media you can get for the cube? I ended up trying it with a standard Sony DVD-R and it played the intro flawlessly.

    My pot was originally 400 and I dropped it down to 250 with no luck then 220,200 then 180. All these settings have zero effect. I think its likely my burner not liking the media much. I bought a batch of 50(5 10pks) the first 10 ran flawless on it. Then I changed burners/PC's and the next batch(10pk) is giving me errors.

    Think I might just hack up my GC to accept DVD-R.
     
    Last edited: Apr 17, 2007

Share This Page