1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

anyone?

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by alvince, Jan 11, 2007.

  1. alvince

    alvince Member

    Joined:
    Dec 28, 2006
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i just upgraded my psp v.1.5 to 3.02OE-A and update to 3.02OE-B,,just curious about the new 3.03OE-A..as i downloaded that version i got the wrong one w/c is 3.03OE-A'....and put it already on my psp and skip the 3.03OE-A...is there any ays that i can bring back to 3.02OE-B...tnx!!!
     
  2. jarrod40

    jarrod40 Regular member

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    y do you wont to go back?
     
  3. BurnCK

    BurnCK Regular member

    Joined:
    Mar 23, 2006
    Messages:
    588
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Leave it on 3.03 OE-A'

    Im on that firmware at the moment. It has less bugs in it and has the CPU Clock speed option added. You could even go to 3.03 OE-B next....
     
  4. BurnCK

    BurnCK Regular member

    Joined:
    Mar 23, 2006
    Messages:
    588
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    If you REALLY wanted to you could go back to 1.5 and then upgrade to 3.02 OE-B but dont see the point.
     
  5. alvince

    alvince Member

    Joined:
    Dec 28, 2006
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    just want to thank you guys for the replies..i already fixed the problem regarding 3.03 OE-A'....i already have 3.03 OE-A back...
     
  6. Smurff

    Smurff Regular member

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    3,410
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    or you could goto 3.03 OE-B
     

Share This Page