1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

applecor XMB theme not letting me play homebrews

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by chamito, Aug 28, 2007.

  1. chamito

    chamito Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well I just Installed the applecord 3.40 theme and everything is working fine but some of my homebrews, emulators( like Snes9x TYl and nesterJ)are not working, when I pres X it gives me "the game cannot be startted the data is corrupted" but is fine, has somebody got the same problem? can I fix it???

    BTW if you don't what is the applecor theme here is the link


    Thanks ^_^
     
  2. jonstahl

    jonstahl Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i thought it was only for 3.52 m33. i guess thats ur problem. update to m33
     
  3. chamito

    chamito Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well check on this site http://evolvexmb.com/Main/modules/wordpress/?p=98
    team inacor made a 3.40 version of it, that is the one I'm using...
    plus I don't know if I should update to m33 or stay in 3.40 OE-A, ppl say that m33 still in development ^_^ and is kinda buggy...
     
  4. jonstahl

    jonstahl Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    btw you can fix it. go to reovery mode and downgrade to 1.5 then back up to 3.40oea
     
  5. glenquag

    glenquag Regular member

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    1,879
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    It's probably not your firmware, it's probably something in your recovery mode. A theme won't completely work and then screw up something like that..
     
  6. chamito

    chamito Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well I don't thin is my recovery mode, because I re flashed my Original flash 0 and all of my homebrews work, but on when I flash that certain theme, only a few of my homebrews work (1 out of 3)...
    btw should I update to 3.52 m33, or stay with 3.40 OE-A???
     

Share This Page