1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AR Max +

Discussion in 'PS2 - Software boot discussion' started by logan34, Jun 6, 2007.

  1. logan34

    logan34 Member

    Joined:
    Dec 15, 2006
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Is there any way that I can use my AR Max along with my Ultimate Swap V 2.0 disc? I used to be able to use it with my old Swap Magic discs via the "triple swap" method, but I just got this Ultimate Swap crap sent to me by www.ps2cover.com and I don't have my old Swap Magic discs anymore. Please help!
     
  2. MasterChu

    MasterChu Guest

    Moving to Langjökull in Iceland - so all the info I posted is moving with me!
     
    Last edited by a moderator: Jun 11, 2007
  3. logan34

    logan34 Member

    Joined:
    Dec 15, 2006
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks Master Chu, but I have a FAT(Model 9) PS2 with a fliptop. Is there any link available to help me with this?
     
  4. MasterChu

    MasterChu Guest

    Moving to Langjökull in Iceland - so all the info I posted is moving with me!
     
    Last edited by a moderator: Jun 11, 2007
  5. logan34

    logan34 Member

    Joined:
    Dec 15, 2006
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    So I'll be able to use my AR Max codes AND boot up my backups using this CDLOADER.ELF on my USB stick? SWEEEEET! Thanks Master Chu!
     
  6. logan34

    logan34 Member

    Joined:
    Dec 15, 2006
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I still can't use my AR max codes because once I select them, it tells me to put in my game, so I can't go to the media player part to use the CDLOADER.ELF on my USB stick. And if I use the media player part first, then I can't go back to select codes. So now what do I do?
     
  7. MasterChu

    MasterChu Guest

    Moving to Langjökull in Iceland - so all the info I posted is moving with me!
     
    Last edited by a moderator: Jun 11, 2007
  8. logan34

    logan34 Member

    Joined:
    Dec 15, 2006
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Sorry about the miscommunication Master Chu, I should have clearly stated what I was trying to do. I know with my old Swap Magic 2.0 discs I could use an AR Max by using the AR first, then the CD swap disc, then the CD loader, then the DVD swap disc, and finally my backup. I was trying to find a way to do something similar with this Ultimate Swap collection disc. Thanks for the help though, I appreciate it. If you do manage to run across a way to do this could you let me know? Thanks again.
     
  9. MasterChu

    MasterChu Guest

    Moving to Langjökull in Iceland - so all the info I posted is moving with me!
     
    Last edited by a moderator: Jun 11, 2007
  10. logan34

    logan34 Member

    Joined:
    Dec 15, 2006
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I'll try it that way & let you know what happens. Thanks for all your help!
     

Share This Page