1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

audio sync problem

Discussion in 'Nero discussion' started by joolz101, May 25, 2007.

  1. joolz101

    joolz101 Member

    Joined:
    May 25, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I can play wild hogs avi on media player ok.
    However when i try to burn it using nero7 i get a 30 sec audio delay can anyone help please
     
  2. attar

    attar Senior member

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Messages:
    11,509
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    128
    Assuming this is a 'one of', use this program to convert the AVI.
    Play the output files with a software player and check sync.
    If ok, use Nero Vision to select the output folder and burn.
    It's probably during the conversion (not the burning) that the problem is happening.

    http://dl.afterdawn.com/vsoDivxToDVD_setup_v0.5.2b.exe
    Import the file(s) (AVI, MPEG, VOB)
    Output (standard DVD file format) to a folder on the HDD.
    Set 'Aspect' to 4:3 (if you have a regular tv)
    Set 'Standard' to NTSC (if you live in North America)
     
  3. joolz101

    joolz101 Member

    Joined:
    May 25, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks alot atter that worked a treat
    Joolz
     
  4. attar

    attar Senior member

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Messages:
    11,509
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    128
    Okey-dokey
     

Share This Page