1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Azureus: 0 seeds, 0 peers and 1 red face

Discussion in 'Windows - P2P software' started by DonPaul, May 2, 2005.

  1. DonPaul

    DonPaul Member

    Joined:
    May 2, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I don't know what's wrong with my Azureus....

    Everytime I open up azureus, it shows 0 peers and 0 seeds and 0 b/s. There are high numbers in the brackets next to the zeros but otherwise, azureus wont dl

    I've checked the NAT problem and i've tested my ports and they work. I use 6881, tested it and it's "ok".

    Someone help me out please.
     
  2. Licinho

    Licinho Member

    Joined:
    Apr 30, 2005
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Having same problem...just after the update...
     
  3. DonPaul

    DonPaul Member

    Joined:
    May 2, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    damned... right after i dl'ed the update, it jus stopped recieving seeds... its a shame... azureus is a remarkable program
     
  4. ~RoNin~

    ~RoNin~ Regular member

    Joined:
    Mar 13, 2005
    Messages:
    582
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I think that there is a solution to all of our problems...Maybe its on Azureus's end..maybe on ours...we will overcome it...They may be putting out a new update to correct the problems...do they have a forum?
     

Share This Page