1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Azureus and McAfee Problem

Discussion in 'Windows - P2P software' started by quddusali, Mar 19, 2007.

  1. quddusali

    quddusali Member

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi all,
    I have recently joined sky broadband. Along with sky broadband i have recieved McAfee. Now - I installed Azureus but when configuring Azureus and when it tests the "Incoming TCP Listen Port" 29749 I recieve the following error:

    "Testing port 29749 ...
    NAT Error - Connection attempt to 90.196.225.127:29749 aborted: timed out after 20sec."

    Not only that - the downloads are extremely slow - where it used to take hours to download something (with my previous ISP) - it now takes days.

    Can anyone help please?

    Thank You

    :D
     
  2. mistycat

    mistycat Active member

    Joined:
    Nov 3, 2003
    Messages:
    3,143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Last edited: Mar 19, 2007
  3. quddusali

    quddusali Member

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks. I'll try that and get back to you. :D
     
  4. quddusali

    quddusali Member

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi, i did all that but it didnt make a difference. :(
     
  5. The_Fiend

    The_Fiend Guest

    Mcafee isn't your problem, as long as you allow azureus access to the internet when mcafee asks you if it should allow azureus to call out, it works fine.
    Moost likely you're behind a router that needs port forwarding, so check http://www.portforward.com/
     
  6. quddusali

    quddusali Member

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks. I'll try that
     
  7. quddusali

    quddusali Member

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi. I tried port forwarding but it doesnt make a difference. Any help would be much appreciated.
     

Share This Page