1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Azureus NAT test error

Discussion in 'Windows - P2P software' started by inebriate, Jul 2, 2007.

  1. inebriate

    inebriate Member

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hey guys,

    I've recently bought a router (D-link DI-624) and have just forwarded my ports for Azureus. When I first starting downloading a torrent, I had a yellow smiley and the NAT in the status bar was red and said "FIREWALLED". I did a NAT test for my port and it came up with the message:

    Now after this I ran the torrent for a while, and the smiley went green and the NAT in the status bar says "NAT OK" and is also green.

    But when I do the NAT test, it still gives me the same error message as above. Should I be worried about this, or is it ok as long as the smiley is green? Any help would be appreciated :)
     
  2. mistycat

    mistycat Active member

    Joined:
    Nov 3, 2003
    Messages:
    3,142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    This happened when I first switched to utorrent and then corrected itself after a week or two. As long as your speed is fine, I'd just keep an eye on it for awhile. Incidentally, I was also using a D-Link router; don't know if that had anything to do with anything, though. Check your ip address at ipconfig/all just to be safe.
     
  3. chunkhead

    chunkhead Regular member

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,753
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Mine did this a while back, somehow my PC changed its IP address as it was on DHCP. I just set it to static and it went back to green!
     

Share This Page