1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

azureus suddenly stopped working...

Discussion in 'Windows - P2P software' started by paul91, Oct 1, 2007.

  1. paul91

    paul91 Regular member

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    970
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hi,

    i use azureus to download my torrent files and everything was going fine until the other day when it suddenly stopped downloading/uploading. i have no idea whats causing the problem. i did the 'NAT/firewall test' located under the tools tab and an error message shows up saying 'NAT Error - Connect attempt to 79.xx.xxx.xx:14388 (your computer) timed out after 20 seconds. This means your port is probably closed.'

    can anyone shed some light on this problem?

    thanks
     
  2. LOCOENG

    LOCOENG Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    11,493
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    118
  3. paul91

    paul91 Regular member

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    970
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    thanks mate ;)

    i'm not sure what went wrong but everything's working fine now
     
  4. LOCOENG

    LOCOENG Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    11,493
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    118
    Glad you got it sorted.
     
  5. swickert

    swickert Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Please help I am getting the same errors I have checked my ports and everything seems to be right, Paul what did you do to resolve issue?

    NAT Error - Connect attempt to 79.xx.xxx.xx:14388 (your computer) timed out after 20 seconds. This means your port is probably closed.'
     
  6. LOCOENG

    LOCOENG Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    11,493
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    118
    Try a different port as the one you've forwared may be blocked.
     
  7. swickert

    swickert Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I tried opening different ports but still no joy, stupid question am I using the wrong IP if im using 192.xxx instead of 71.xxx when setting up a static IP/ port forwarding?
     

Share This Page