1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

back up ps2 games NEED HELP!

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by pustolio, Nov 12, 2004.

  1. pustolio

    pustolio Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i did every thing i was suppose to do i used dvd decrypter and use swap magic 2.0 dvd version i did the ISO thing on dvd decrypter put read copied to hdd and then put 1x speed and copied it to a verbatim dvd+r.put it in my ps2 used the swap card and the border always turn red. i did everything everthing told me to...PLEASE HELP
     
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    what game?
     
  3. pustolio

    pustolio Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    anygame i can, i just try some of my old games and see if it works when i burn them; like tony hawk underground,vice city, GTA 3.
     
  4. pustolio

    pustolio Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    do i need a dvd-r or is it what type of ps2 i have; im not sure what kind i have either but when i bought swap magic they said it works with all types of ps2's
     
  5. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    if your ps2 is older, you may need -r. Will it read +r movies?
     
  6. pustolio

    pustolio Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yea they work perfetly i always burn movies with dvd shrink on dvd+r's
     
  7. pustolio

    pustolio Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    now what should i do?
     
  8. Halberd

    Halberd Member

    Joined:
    Nov 14, 2004
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Perhaps its the SM disc your using?

    Are you using your DVD SM disc for your DVD games, and NOT your CD SwapMagic disc.
     
  9. pustolio

    pustolio Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yeah im positve im using the dvd version for my dvd disks but i always get that same red border
     
  10. pustolio

    pustolio Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    okay i found out i have a v4 ps2; do i need to use dvd-r and if so which brand of dvd-r should i use
     
  11. KabawL

    KabawL Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Make sure after you copy the game to your hard drive you transfer the MDS FILE, and not the ISO FILE. Thats the problem I had... Hope it works.
     
  12. pustolio

    pustolio Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks to everyone who helped but im pretty sure its the dvd-r thing
     

Share This Page