1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

backup a backup

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by wiseup, Apr 17, 2007.

  1. wiseup

    wiseup Member

    Joined:
    Nov 17, 2006
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi is it possible to backup a backup
     
  2. rahula

    rahula Member

    Joined:
    Jan 10, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yes. all you need is download dvd decryptor software and make an iso of backup then burn with Nero or ImagBurn.
     
  3. fudpucker

    fudpucker Regular member

    Joined:
    Feb 7, 2006
    Messages:
    1,283
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    you can use imgburn for riping the copy and burning i
    you need go to opitions and set layer break to user specified
    then put this in for the specifics ( 1913760 ) without the qoutes.
    its been a while, i hope i remember correct, maybe someone else can confirm this.
     
  4. theridges

    theridges Guest

    im not sure of how to do this but i would think you will need the Samsung or Toshiba Drive flashed with Kreons firmware....
    to Read the Back-up...
     
    Last edited by a moderator: Apr 17, 2007
  5. mikeismad

    mikeismad Regular member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    2,426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    nah, all you do is put it in your computer drive and open nero and click data then copy dvd, it will make a 1:1 copy of your game and it will work perfectly
     
  6. fudpucker

    fudpucker Regular member

    Joined:
    Feb 7, 2006
    Messages:
    1,283
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    the kreon drive is only used for the orig rip of the game.
    to copy your backup i use a nec drive in my laptop and imgburn.
    i did check and the info about the layer break is the way i set mine up, i just wasnt sure but i looked just a min ago.
    i dont know where i got the info from but i believe it was here at afterdawn. the layer break has something to do with when to tell when to start wrighting to the second layer of the disk.
     
  7. ha9981

    ha9981 Regular member

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    939
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    check the faq for 360 it should say 1 to 1 backup. like backing up any other data dvd. make iso then burn iso.
     

Share This Page