1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Backup of Breaker Pro to load Psx Backups please help

Discussion in 'PS2 - Software boot discussion' started by chopz, Sep 22, 2004.

  1. chopz

    chopz Member

    Joined:
    Aug 23, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    if i have a backup of breaker pro burnt to a DVD and then use swap magic dvd to load breaker pro, and then use breaker pro to load a psx backup, theoretically it works...
    will this work?>
     
  2. M8trix

    M8trix Regular member

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    One thing wrong with that. If Breaker Pro is a CD, which I'm pretty sure it is, backing it up on a DVD won't work. The only way you'll be able to burn it to a DVD is by converting Breaker Pro from CD to DVD format (probably hard to do). You should just burn it to a CD-R and load it with Swap Magic CD version (easiest way). Hope this helped. :)
     
  3. chopz

    chopz Member

    Joined:
    Aug 23, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i got it frmo my friend who sed he downloaded it as a 1 gig file, it was originally only a 608k rar unrared to over a gig, unless i find a 99min cdr sumwhere, i think it was converted to dvd
     
  4. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    the orignal breaker pro disc is a cd based and has a toc of 99min
     
  5. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    A backup of breaker pro WONT work.
     

Share This Page