1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Baldurs gate 2

Discussion in 'PS2' started by gokuson, Jan 22, 2004.

  1. gokuson

    gokuson Member

    Joined:
    Nov 24, 2003
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I sucessfully backed up baldurs gate II in case anyone was wondering. :)Awsome game!
     
  2. indydog

    indydog Member

    Joined:
    Jan 27, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Do you need to use cd loader to load this game?
     
  3. daBoy

    daBoy Member

    Joined:
    Dec 4, 2003
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    You don't need cd loader for this game.
     
  4. indydog

    indydog Member

    Joined:
    Jan 27, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    great,
    thanks for the info. I will try it tonight
     
  5. Xian

    Xian Regular member

    Joined:
    Jun 27, 2003
    Messages:
    956
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Baldurs Gate Dark Alliance 1 needed cd loader, 2 does not according to a friend that bought it and backed it up. This is one I will rent instead of buying - I was real disappointed in the first one since I was able to complete it in 15 hours. From the reviews I have read this one is even shorter.
     

Share This Page