1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

battlefield 2142, punk buster help

Discussion in 'Windows - Games' started by sloshmold, May 12, 2007.

  1. sloshmold

    sloshmold Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hi,
    can some one please help me,every time i join a game sever it kicks me out saying punk buster ive downloaded all the patches 1.25 i don't know whats wrong,i have windows vista that might be the problem,thanks.
     
  2. Needakip

    Needakip Regular member

    Joined:
    Jul 11, 2002
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    look in your game folder for punkbuster a and punkbuster b , Make sure your firewall allows them to connect to the internet. Also you could download pbsetup.exe from the punkbuster site and run it to update punkbuster + Your game now instead of when playing it.
     
  3. sloshmold

    sloshmold Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hey thanks for that but it hasent worked i look in the folders and cant find punkbuster and ive downloaded the pbsetup.exe and hasent worked EA support don't give a shit so plzzzz any other way.thanks
     
  4. Mr_Del

    Mr_Del Regular member

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    698
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    punkbuster all updated but cant find punkbuster a and b. I looked in the PB folder in the games folder. nothing of that sort. Where are the files?
     
  5. sloshmold

    sloshmold Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i go into the folders and itshows,HttpCache,LogoCache,Mods,Profiles,icontent.cache.

    thats all the folders in there if some one can help ill be gratefully.

    maybe i have to re install it ill do that and see if it install pb.
     
  6. Mr_Del

    Mr_Del Regular member

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    698
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    found the files. c:\windows\system32. pnkbstra.exe and pnkpstrb.exe are there. now for some reason only the pnkbstra is running in my processes. dont know why b isnt. I am still researching this. will let you know what I find.

    -Del
     
  7. sloshmold

    sloshmold Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok i found pb folder but its not in the bf folder for some reason.
     
  8. veil

    veil Member

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I'm having the exact same problem man. Did you find out how to fix it????
     
  9. Mr_Del

    Mr_Del Regular member

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    698
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I found that pnkbustrb runs when the game is running. I do know you have to exclude the files in your anti virus software. It will block the files. Also your router shoud allow th file past you firewall. Even in windows firewall if you are using it. I am still having this problem even after completly turning off my firewall. I do have the two files excluded in norton. Something must still be blocking theese files from using the net. Have not played the game since my last post. Have not forgotten about you.

    -Del
     
  10. sloshmold

    sloshmold Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    same thing with me cant play any pb game theres only 1 way to play if u right click and click on "run as an administrator" it works but abit slow.it only works if you got windows vista.thanks for that help if i find any news ill let u know.
     
  11. neo130288

    neo130288 Member

    Joined:
    Oct 13, 2006
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    well you guy are very lucky as i had the same problem and sovled it what you need to do is:

    right click on bf2142pace.exe in youe game directory useually in prgramfiles/electronic arts battlefield 2142

    then go to compatibility and tick the box to run under xp and the run as administrator tick box as well and thats it all done

    get back to me if it dont work i may have to add something i not sure yet
     
  12. veil

    veil Member

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    No file by that name.. "bf2142pace.exe"
     
  13. neo130288

    neo130288 Member

    Joined:
    Oct 13, 2006
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    well what . exe are in your folder
     
  14. sloshmold

    sloshmold Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i don't know whats going on but i don't have any "exe" files i think its different on windows visa?? ive got other file but none of them is any one else got the same problem.its starting to piss me off allot and i think it does to all of us with this problem EA must sort it out.
     
  15. neo130288

    neo130288 Member

    Joined:
    Oct 13, 2006
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I HAVE WINDOWS VISTA AND I HAD SAME PROBLEM


    some where in battlefield 2142 folder there will be a file (something).exe
     
  16. sloshmold

    sloshmold Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    yr can you find it because i cant there allot of folders
     
  17. neo130288

    neo130288 Member

    Joined:
    Oct 13, 2006
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    did you install your copy off a disc or via ea link
     
  18. sloshmold

    sloshmold Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    disk,now when i try and play it says insert disk the disks in???
     
  19. neo130288

    neo130288 Member

    Joined:
    Oct 13, 2006
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    its it leagal copy
     
  20. sloshmold

    sloshmold Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ya bought it on play.com
     

Share This Page