1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Battlefield 3 - Disc is not supported

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by roflbear, Nov 22, 2011.

  1. roflbear

    roflbear Member

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Has this happened for everybody? Downloaded a massive game patch and next thing I knew when I restarted the game after playing Fifa I get this error EVERYTIME. So I'm guessing it's one of these dae.bin thingys I've been reading about?

    Any way to overcome this? Like Horizon?
     
  2. roflbear

    roflbear Member

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
  3. craig1975

    craig1975 Regular member

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    322
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Theres no title update on the site for you to use.I've got friends who can still play Battlefield 3 and some that can't.Personally i'm not using that fix myself.Would rather go without playing a few titles than getting a flag for a silly error.I've stayed away from all AP25 and XGD3 games since the 16th Nov so i wouldnt know if Battlefield boots for me.Just wait in my opinion.
     
    Last edited: Nov 23, 2011

Share This Page