1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Before I reflash it to 5.3

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by DAMANAMS, May 8, 2007.

  1. DAMANAMS

    DAMANAMS Regular member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I have a ms25, so do I just take my original bin and copy it in the folder with fw 5.3 and make my new fw then add it to my formatted floppy, and reflash my drive over my 5.2 fw?
     
  2. bhetrick

    bhetrick Active member

    Joined:
    Aug 14, 2003
    Messages:
    4,681
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    That's about it. Reflash over 5.2. Don't forget to put the drive in 0800 mode first.
     
  3. shinnster

    shinnster Regular member

    Joined:
    Oct 30, 2002
    Messages:
    877
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I can never get my drive in 0800 mode so I just turn it off and on (like the MS28) and all works fine :)

    @ BHEtrick
    Do you not need to flash back to orig first and then flash to extreme? I always do but guess I've been wasting my time..lol
     
  4. bhetrick

    bhetrick Active member

    Joined:
    Aug 14, 2003
    Messages:
    4,681
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Not for the Samsungs. You can just patch the new firmware with your orig.bin and then reflash over the old hacked firmware.
     
  5. DAMANAMS

    DAMANAMS Regular member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    what is 0800 enable? last time when i flashed over 3.3 to 4.2 all i did is just flash it over the old firmware. my question is do i have to do anything different for this firmware? and if so can you tell me how?
     
  6. sp7ke

    sp7ke Guest

    The older firmware did not have firmguard is why, for the newer firmware you will need to download 0800 enable disc file and burn it to a DVD +R DL to put it in 0800 mode, or if you have a via chipset you can apply the patches in XBM and do the 10 second trick.
     
  7. DAMANAMS

    DAMANAMS Regular member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok i think i can do that. can you tell me step by step what to do then?
     
  8. shinnster

    shinnster Regular member

    Joined:
    Oct 30, 2002
    Messages:
    877
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Last edited: May 8, 2007
  9. DAMANAMS

    DAMANAMS Regular member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    THANX ALOT THIS FORUM ALWAYS DOES THE TRICK!
     

Share This Page