1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Black screen after loading screen.

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by nitekilla, Jul 8, 2007.

  1. nitekilla

    nitekilla Member

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi guys Im running 3.40 OE A. I have problems with these 2 games: Ratchet and Clank and Uefa champions league 2006-2007. When i enter the game it seems to work and a loading screen appears. After that it asks me about autosave. Even if i press yes/no a black screen appears and stays forever. Now pls dont tell me that it is a corrupted ISO because It took me 20Hrs with my crappy connection to download uefa.

    Pls any help would be apprechiated.
     
  2. Shokz

    Shokz Regular member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Enter Recovery at bootup and go into "CPU Speed", then "Speed in UMD/ISO" and change the value to 300mhz, this should help
     
  3. lordofuo

    lordofuo Regular member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    265
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i have the same problem with ridge racer and innocent life. and i know that its not corrupted cause they are rips off of a friends UMD.
    i tried the 333 and it didnt do anything. (to tell you the truth i really cant tell any difference in gameplay.
     
  4. Shokz

    Shokz Regular member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Well, sometimes it helps, usually Ratchet & Clank doesn't like loading unless the clock speed is above default (300mhz or 333mhz)
     

Share This Page