1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Black screen after WiiKey install

Discussion in 'Nintendo Wii / Wii U' started by FlikStik, Apr 8, 2007.

  1. FlikStik

    FlikStik Member

    Joined:
    Feb 23, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    So I did my first WiiKey install and after putting the system back together and turning it on I get nothing but a black screen. The power light stays lit and a video signal is being output (I know this because the "No signal detected" notice on the screen goes away). But it just will not boot up like normal. I uninstalled then reinstalled the chip but I get the same thing. I will add pics later, but in the meantime I'd appreciate and ideas as to what could be causing it. As for the solder job I can't see any splashes or bonding of points.
     
  2. Jeff_73ca

    Jeff_73ca Member

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    would love to see a pic of the installation when you get a chance
     
  3. matty420

    matty420 Member

    Joined:
    Jul 16, 2005
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    did you plug the little cable in correctly inside the wii??
     
  4. FlikStik

    FlikStik Member

    Joined:
    Feb 23, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Looks like the little chip next to the SD slot on the front on the unit came unseated. Popped it back in place and all works fine now... :)
     

Share This Page