1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

bloodrayne 2 not working - toc or cd/dvd gen?

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by rayza184, Dec 29, 2004.

  1. rayza184

    rayza184 Regular member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I've tried searching but I can't find how to do a swap with a large toc game or where to find cd/dvd gen to create the bin files needed. Can anyone help? Im trying to get BloodRayne 2 to work. Any other ways?
     
  2. rayza184

    rayza184 Regular member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Can you just remove the garbage files then burn using decryptor?
     
  3. rayza184

    rayza184 Regular member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    by the way - any 1 wanna buy some coasters?
     
  4. rayza184

    rayza184 Regular member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Now I'v Even tried It with a toc refresh...still no dice...hmm...Im gonna try making another coaster maybe itll will be prettier than the others and the ps2 will play it? Anybody have any ideas? I dont have cd/dvd gen. I can try to get it if i knew who made it.
     
  5. rayza184

    rayza184 Regular member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Never Mind I Found the dvd gen. Im gonna give it a try now
     
  6. TecZ

    TecZ Member

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Did it work?
    Can you help me plz?
     
  7. rayza184

    rayza184 Regular member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yes TecZ, I got it to work....What Do U Need?
     
  8. TecZ

    TecZ Member

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have the full version with the garbage files, but it doesnt work with swap disc, what can i do to make it work?

    I mean i know that i have to delete them but i dont know which programs to use.

    Txs in advance ;)
     
  9. rayza184

    rayza184 Regular member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok...heres what i did...

    I used DVD Decryptor to make an ISO Image (iso read).

    Then I created a new folder for the files i'll be making.

    Next I Used ISOBUSTER to extract the files (Do not extract the garbage files). Make sure you note the order of the files as you will need this later. If you just delete the garbage files it wont work because the game looks for these files in order to load, so what you want to do is replace the garbage files.

    Using windows notepad I opened a new file, hit space bar once and saved it as the garbage file (use exactly the same name as the file you are replacing). So you should end up making 5 garbage files(garbage 1,2,3,4 & 7 - I think). Make sure you save these files in the new folder you created.

    Now narrow the window so that all you see is 1 line of files going vertically. Make sure these files are in the same order as they were when you first used ISOBUSTER. Now open your CDVD Gen program and click and drag all the files (in order) to the left portion of dvd gen. Create your star files and use MS DOS to create an Iso Image combining all of these files.

    Finally use DVD Decryptor to burn the ISO onto your media and HOLY CRAP!!! IT WORKS!!!

    I know it sounds crazy but this method also works to cut those dual layer discs down to fit a single 4.7 GB disc so it may come in handy again.

    For More details on the ISOBUSTER and CDVD GEN method check this out: http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/127255

    Get ISO BUSTER HERE:
    http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/3/110498

    I hope this helps. I know what it feels like to be frustrated trying to back-up a game and getting coaster after coaster....By the way...wanna buy some coasters? :)
     
  10. TecZ

    TecZ Member

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    HOLY CRAP!!! IT WORKS!!!
    :) it worked, txs m8 ;)
     
  11. rayza184

    rayza184 Regular member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    No prob....glad to be of help..
     
  12. LiquidusX

    LiquidusX Regular member

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Messages:
    875
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    could ya send me your garbage files? i didn't understand it
     
  13. rayza184

    rayza184 Regular member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    there are no garbage files. You create them yourself using notepad. Just open a blank file in notepad, press the spacebar once and save it as the exact name of the garbage file (garbage2, etc.).
     
  14. ShBm

    ShBm Regular member

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    What is CDVD. Is it short for the CloneDVD program theyhave here, or is something different?
     
  15. rayza184

    rayza184 Regular member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    It's cd/dvd generator
     
  16. ShBm

    ShBm Regular member

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I got CD/DVD Gen, but whenever I try making the image it says, "ASPI Manager Loading Failed."

    Then, it goes and makes some 60kb file, and I don't think that's right. Does anyone know where I can get a different copy of the program?
     
    Last edited: Jan 22, 2005
  17. rayza184

    rayza184 Regular member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    you must find the missing file....keep searching
     
  18. ShBm

    ShBm Regular member

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I read in the manual and it said that message occurs when you don't have a certain dll file, wnaspi32.dll, but I checked and I have that.
     
  19. rayza184

    rayza184 Regular member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Then you are missing file “WNASPI32.DLL” in your windows system folder. It might be on your PC somewhere else. If so, just COPY it to your windows system folder (do not CUT and PASTE).

    If not, download it (from the nero website, I think)and put it in your windows system folder. This is usually “C:\WINDOWS\SYSTEM” depending on your operating system. If the file is there, then close and restart CDVDGEN and reload your .ccz project and hit the Record button again (thank god you saved your .ccz project, right?)



    After this, you shouldn’t see the “ASPI Manager loading failed.” error again
     
    Last edited: Jan 22, 2005
  20. sizla

    sizla Member

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    rayza184, i was just wondering how do u differentiate the garbage files from the good ones? and how can you just extract the good files from the garbage ones.
     

Share This Page