1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Breaker Pro bin file

Discussion in 'PS2 - Software boot discussion' started by JDog3, Oct 5, 2004.

  1. JDog3

    JDog3 Member

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I downloaded the breaker pro bin file and I was wondering if anyone could help me on how to make it work with a cd-r? Do I just burn the cue file and load it in my playstation 1? How would that work?
     
  2. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    you are wasting your time if it's not a pressed orignal it won't self boot
     
  3. JDog3

    JDog3 Member

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I guess there is some code written on the original cd that allows the booting up capability?...I am a newbie!
     
  4. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    yes, its bad sectors that your burner cant reproduce (same as original ps2 games).
     
  5. wesk18

    wesk18 Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    where can i download the breaker pro file???
     
  6. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    hey wesk18, did you read the thread? A downloaded version of breaker pro WON'T WORK.
     
  7. wesk18

    wesk18 Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    but can it work with the swap disk
     
  8. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    NO, for breaker pro to do what it is supposed to, it has to be the ORIGINAL pressed disc.
     
  9. JDog3

    JDog3 Member

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hey does the same apply with a game shark bin file? Is that also unable to be downloaded and burned?
     
  10. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    gameshark might work. I don't know, do all version gamesharks have the memory card dongle?
     
  11. L-Burna

    L-Burna Active member

    Joined:
    Mar 25, 2003
    Messages:
    2,262
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    GS and ARMax work newer version mainly use any type of Ps2 memory card,but like sly_61019 said.The breaker pro needs to be a pressed disc in order to use the TOC from it.How you use it is important also,it has to be able to refresh that TOC from the disc.If it is burnt it will not recognize it as a pressed disc or original.
     
  12. flip_top

    flip_top Member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    where can i download breaker pro?
     
  13. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    flip_top, read the damn thread. a downloaded version of breaker pro is WORTHLESS. It will only work if its original.
     
  14. soneman

    soneman Member

    Joined:
    Nov 8, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Why don't you try using Sony CD/DVD Generator v1.50? Its supposed to be able to burn Playstation 1 and 2 Master discs as long as you've got the SONY CD-Rewriters that are compatible with the program.

    And where did you download the Breaker Pro bin file? I know it probably will be useless but its worth a try isn't it?
     
  15. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    if you want to waste a disc give it a go but i tell you now it won't self boot
     
  16. soneman

    soneman Member

    Joined:
    Nov 8, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I don't really care about wasting a disc. I just want to at least give it a go.
     
  17. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    i have used cd/dvd gen to rebuild games with a compatable writer and they still don't self boot but if you want to give it a go, go for it!
     
  18. soneman

    soneman Member

    Joined:
    Nov 8, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    So does anyone know the download link? Or the link to the .torrent for Breaker Pro?
     
  19. dud0r

    dud0r Member

    Joined:
    Sep 17, 2004
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i wanna know where to get it too, i wonder if you it works if you put it on dvd and use with swap magic.
    Just to try it out.
     
  20. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    For breaker pro to be used as a toc disc (whats it made for), IT HAS TO BE ORIGINAL.
     

Share This Page